خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشخیص ویروس کرونا با کیت‌های ایرانی

فارس | برگزیده، دانش و فناوری | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 15:50
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: معاونت علمی با همکاری سازمان غذا و دارو با همت و تلاش شرکت‌های دانش‌‌بنیان قادر به ساخت کیت‌های تشخیصی سریع و قطعی در بیماری کرونا است.
علمي،معاونت،فناوري،كرونا،غذا،دارو،ستاد،رياست،جمهوري

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: معاونت علمی با همکاری سازمان غذا و دارو با همت و تلاش شرکت‌های دانش‌‌بنیان قادر به ساخت کیت‌های تشخیصی سریع و قطعی در بیماری کرونا است.
مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره ساخت کیت‌های آزمایشگاهی ایرانی در تشخیص ویروس کرونا، گفت: طبق توافقی که با آزمایشگاه مرجع وابسته به سازمان غذا و دارو انجام داده‌ایم و فراخوان شرکت‌های دانش‌بنیان را به سازمان غذا و دارو اعلام کرده‌ایم که می‌توانند برای ساخت کیت‌های تشخیصی سریع و کیت‌های تشخیصی قطعی مورد حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار بگیرند.
وی افزود: شرکت‌هایی که بتوانند در اسرع وقت با کیفیت بالا و قیمت‌ پایین‌‌تر با تایید سازمان غذا و دارو به معاونت علمی کیت‌ ارائه دهند، مورد حمایت قرار می‌گیرند.
کیت‌های تشخیص ویروس کرونا با تضمین وزارت بهداشت
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: در حال هماهنگی هستیم کیت‌ها بعد از طی مراحل از طرف وزارت بهداشت تضمینی باشد و ان‌شاءالله با فروکش کردن بیماری کرونا کیت‌های آزمایشگاهی در دست تولید کننده نماند و تیمی تشکیل و مقرر شود تا این کار ادامه یابد و اگر مشکلات و معضلات دیگری هم پیش آمد بتوانند به سرعت وارد عمل شوند.
وی گفت: بخشی از مشکلات در بحث کرونا به دلیل نداشتن کیت تشخیصی بود که این کار با کمی تاخیر صورت گرفت.
قانعی افزود: برای این کار یک تیم ۳ نفره به کار گرفته شده از جمله هیات‌ امنای ارزی که خرید را انجام می‌دهد و سازمان غذا و دارو و آزمایشگاه مرجع که تایید و کنترل کیفی را انجام می‌هد و معاونت علمی ستاد زیست فناوری شرکت‌ها را حمایت می‌کند.
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پایان گفت: توانمندی‌هایی که در کشور در بحران‌های چند سال گذشته داشتیم، نشان داد باید یک قابلیت برای موارد سریع در کشور وجود داشته باشد و تفاهمی که در حال شکل‌گیری است اگر تداوم داشته باشد برای تمام موارد از جمله آنفلوآنزا و موارد جدیدی که ورود می‌کنند به سرعت وارد عمل شد تا خساراتی به کشور وارد نشود.
انتهای پیام/