دستگیری ۷ سارق خودرو و لوازم خودرو در پایتخت
سرهنگ اسلام نژاد از دستگیری اعضای باند ۷ نفره سارقان خودرو و لوازم داخل خودرو در جنوب غرب تهران با ۲۵ فقره سرقت خبر داد.

رئیس کلانتری ۱۷۱ شهید مصطفی خبر داد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ رضا اسلام نژاد رئیس کلانتری ۱۷۱ شهید مصطفی گفت: اواخر بهمن ماه امسال در حالی که تحقیقات پلیسی برای دستگیری یک باند حرفهای که در جنوب غرب تهران دست به سرقت لوازم داخل خودرو و خودرو میزدند مرد جوانی در تماس با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ از سرقت لوازم داخل خودرویش خبر داد.
وی افزود: ماموران با حضور در محل سرقت و انجام تحقیقات میدانی موفق به شناسایی خودروی سارقان شدند و در گام بعدی با به دست آمدن این سرنخ مخفیگاه دزدان را در جنوب غرب تهران شناسایی کردند.
رئیس کلانتری ۱۷۱ شهید مصطفی خمینی ادامه داد: ماموران در یک عملیات پلیسی با حضور در مخفیگاه دزدان موفق به دستگیری ۵ مرد و ۲ زن که همگی از سارقان سابقه دار بودند، شدند و در بررسی از متهمان مشخص شد که ۵ تن از آنها به تازگی از زندان آزاد شده و با همکاری یکدیگر باند ۷ نفره سرقت لوازم داخل خودرو و خودرو تشکیل داده اند.
این مقام پلیسی عنوان کرد: در بازرسی از پاتوق دزدان که همگی سرگرم مصرف مواد مخدر بودند ۳۰ گرم انواع مواد مخدر، ابزار و آلات مصرف مواد مخدر و وسایل سرقتی زیادی به دست آوردند.
سرهنگ اسلام نژاد گفت: متهمان به بیش از ۲۵ فقره سرقت اعتراف کرده و اعضای این باند برای سیر مراحل قانونی در اختیار مراجع قضائی قرار گرفته اند.
انتهای پیام/