خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمهیدات لازم برای سرریز سدهای خاکی چهارمحال و بختیاری صورت گرفته است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 14:42
مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در خصوص پیش‌بینی وقوع سیل در استان، گفت: خوشبختانه برای ۱۰۰ سد خاکی در استان پیش‌بینی‌های لازم برای سرریز آن‌ها در بارندگی‌های پیش رو صورت گرفته است.
آبخيزداري،بختياري،سد،استان

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در خصوص پیش‌بینی وقوع سیل در استان، گفت: خوشبختانه برای ۱۰۰ سد خاکی در استان پیش‌بینی‌های لازم برای سرریز آن‌ها در بارندگی‌های پیش رو صورت گرفته است.
علی محمدی‌مقدم در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اقدامات اداره‌کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در خصوص پیش‌بینی وقوع سیل در استان، اظهار کرد: خوشبختانه برای ۱۰۰ سد خاکی در استان پیش‌بینی‌های لازم برای سرریز آن‌ها در بارندگی‌های پیش رو صورت گرفته است.
مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در بارش‌های فروردین‌ماه چند سد خاکی در حالت بحرانی قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: ارتفاع سد گنج حدود ۱.۵ متر افزایش یافت، همچنین سد چلیچه و امیرآباد نیز مورد بهسازی و تعمیر قرار گرفت.
وی با تأکید بر اینکه آبخیزداری نقش موثری در کنترل سیلاب دارد، خاطرنشان کرد: برای جبران خسارات سیل به سدهای خاکی چهارمحال و بختیاری حدود یک میلیارد تومان هزینه شد، اما از حدود ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار حوادث استان هیچ هزینه‌ای به بحث آبخیزداری اختصاص پیدا نکرد.
انتهای پیام