خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور محصص در بین سرخپوشان /بیرانوند همه را ترساند

فارس | ورزشی | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 14:13
پس از عدم حضور تیم سپاهان برای بازی با پرسپولیس، شاگردان یحیی گل‌محمدی از امروز تمرینات خود را برای بازی مقابل شهرخودرو مشهد برگزار کردند.
پرسپوليس،تمرين،فوتبال،بازي،محصص،بيرانوند،يحيي،مربيان،ادامه

پس از عدم حضور تیم سپاهان برای بازی با پرسپولیس، شاگردان یحیی گل‌محمدی از امروز تمرینات خود را برای بازی مقابل شهرخودرو مشهد برگزار کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، مرتضی محصص رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال کشورمان به عنوان میهمان در این تمرین شرکت کرد.
محصص بعد از دیدار با مربیان پرسپولیس، روی سکو نشست و نظاره‌گر تمرین امروز پرسپولیس شد.
محصص برای تماشای عملکرد حمید مطهری مربی پرسپولیس به ورزشگاه شهید کاظمی آمده بود.
*در بخشی از تمرین دروازه‌بانان که زیر نظر داوود فنایی برگزار شد توپ محکمی با علیرضا بیرانوند برخورد کرد که این موضوع باعث شد تا دروازه‌بان ملی‌پوش پرسپولیس لحظاتی روی زمین بیفتد.
بیرانوند اما بعد از چند دقیقه و با رفع مصدومیت، بدون مشکل به تمرین خود ادامه داد تا خیال مربیان را راحت کند.
*شاگردان گل‌محمدی ابتدا به انجام تمرینات سبک و تنیس_فوتبال پرداختند و سپس در سه گروه قرمز، زرد و خاکستری و انجام فوتبال تحت فشار در قسمت کوچکی از زمین پرداختند.
*بخش دیگر تمرین امروز پرسپولیس، سانتر از جناحین و ضربه به چارچوب بود که در این بخش مربیان پرسپولیس نظارتی ویژه روی عملکرد شاگردان خود داشتند.
*همچنین انجام بازی فوتبال بدون دروازه بخش دیگری از تمرین امروز پرسپولیس بود که یحیی گل‌محمدی بارها نکات فنی مدنظر خود را به شاگردانش اعلام می‌کرد.
در این بخش بازیکنان به دو تیم زرد و قرمز تقسیم شده و فوتبال هدفمند بازی کردند.
*در ادامه این تمرین، رادوشوویچ و بیرانوند درون دروازه قرار گرفتند و بازی فوتبال هدفمند و تاکتیکی سرخپوشان با نظارت ویژه یحیی گل‌محمدی ادامه پیدا کرد.
*سرمربی پرسپولیس دقایقی با ۴ مدافع تیم به صورت اختصاصی کار کرد و نکاتی را به بازیکنانش گوشزد نمود.
*پایان بخش تمرین امروز، نرم دوی بازیکنان بود تا بدن‌های خود را سرد کنند.
انتهای پیام/ا