سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آژیر هشدار مکرر و شلیک چند راکت از غزه به شهرک‌های صهیونیست‌نشین

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 14:12
رسانه‌های صهیونیستی ادعا می‌کنند چند فروند راکت از نوار غزه به سمت شهرک‌های اطراف این منطقه شلیک شده و آژیرهای هشدار را به صدا درآورده است.
غزه،راكت،فروند،شليك،هشدار،آژيرهاي

رسانه‌های صهیونیستی ادعا می‌کنند چند فروند راکت از نوار غزه به سمت شهرک‌های اطراف این منطقه شلیک شده و آژیرهای هشدار را به صدا درآورده است.
آژیر هشدار مکرر و شلیک چند راکت از غزه به شهرک‌های صهیونیست‌نشین
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع محلی دقایقی پیش از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار حمله راکتی به شهرک‌های صهیونیست‌نشین نزدیک نوار غزه خبر دادند.
رسانه‌های صهیونیستی نیز گزارش دادند که حداقل ۱۰ فروند راکت از نوار غزه به سمت شهرک‌های اطراف این منطقه شلیک شده است.
گزارش‌های تایید نشده از شلیک چند فروند راکت به هفت منطقه صهیونیست‌نشین نزدیک غزه، از جمله «سدیروت» حکایت دارد.
نقشه تایید نشده از محل برخورد راکت‌ها
برخی منابع اسرائیلی نیز با اشاره به اینکه این دومین عملیات راکتی گروه‌های مقاومت طی بیست‌وچهار ساعت گذشته است، گزارش دادند شدت حمله به قدری بود که همزمان چند سامانه پدافند موشکی «گنبد آهنین» فعال شده است.
ارتش رژیم صهیونیستی دقایقی بعد با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «به تبع گزارش‌ها از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار، اعلام می‌شود که شش فروند راکت از نوار غزه به سمت اسرائیل شلیک شد.
پدافند هوایی پنج فروند از آنها را رهگیری کرد».
بعد از این بیانیه بود که مجددا آژیرهای هشدار در سدیروت و اطراف غزه به صدا درآمد و ارتش این رژیم نیز اعلام کرد که در حال بررسی آن است و از خود دفاع می‌کند.
شبکه «المیادین» به نقل از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گزارش داد: «ما در حال آماده شدن برای جنگ هستیم».
در حال تکمیل..