خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابتلای 2 نفر در اصفهان به ویروس کرونا تایید شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 13:39
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ابتلای دو اصفهانی به ویروس کرونا خبر داد و گفت: دو نفر در اصفهان مبتلا شدند که یکی از آنها بستری و دیگری کاملا بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شده است.
كرونا،اصفهان،ويروس،فوتي

آرش نجیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با تائید خبر ابتلای دو نفر به ویروس کرونا در اصفهان، اظهار داشت: از نمونه‌های مشکوک به ویروس کرونا، نمونه آزمایشگاهی گرفته شد که از بین آنها جواب آزمایش 2 نفر مثبت بود.
وی افزود: یکی از این افراد تحت درمان و بستری است و فرد دیگر کاملاً بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه هیچ فوتی به علت کرونا در اصفهان وجود نداشته است، گفت: اخبار فوتی شهروندان اصفهانی در اثر ابتلا به کرونا صحت ندارد.
وی تصریح کرد: افرادی که با این دو فرد مبتلا به ویروس کرونا ارتباط داشته‌اند را شناسایی کردیم و 14 روز آنان از نظر امکان ابتلا تحت پیگیری قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام/166/ش