خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم معنوی اعتکاف در استان مرکزی برگزار نمی‌شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 13:38
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه امسال به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، مراسم معنوی اعتکاف در مساجد استان برگزار نمی‌شود گفت: اما در صورتی که تا دو هفته آینده شرایط تغییر کرد، آمادگی برگزاری مراسم معنوی اعتکاف را داریم.
استان،ويروس،مركزي،مراسم،تبليغات،برگزار،اسلامي،كرونا،اعتكاف،م ...

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، استان مرکزی از ابتدای اسفندماه با شیوع ویروس کرونا رو به رو بوده و به دنبال ورود این ویروس به استان، جلسات قرارگاه پدافند زیستی استان به صورت روزانه برگزار می‌شود تا مطابق با شرایط موجود تصمیمات لازم برای پیشگیری و کنترل سرعت نتشار این ویروس اتخاذ شود.
بنا به تشخیص این قرارگاه و مصوبات خروجی آن تمامی مدارس، دانشگاه‌ها، موسسات و مراکز آموزشی، کلاس‌های خصوصی، مراکز توانبخشی بهزیستی، مهدهای کودک استان، موزه‌ها و همچنین اماکن تفریحی استان به مدت یک هفته تعطیل شده ست.
همچنین به تمامی سفره‌خانه‌ها اخطار داده شده که نسبت به جمع‌آوری قلیان‌ها اقدام کنند که در غیر این صورت مورد برخورد شدید قرار می‌گیرند.
به دنبال شیوع این ویروس و به منظور کنرل سرعت انتشار آن برگزاری نمایشگاه‌های سراسری در استان هم لغو شد.
علاوه بر این با اعلام قرارگاه پدافند زیستی استان به منظور حفظ سلامتی و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، بقاع متبرکه در سراسر استان مرکزی با محدودیت ورود زائران تا چایان هفته همراه است.
با توجه به پیش رو بودن سالروز ولادت امیرالمومنین علی(ع) و با توجه به اینکه همه‌ساله هم‌زمان با این ایام مراسم معنوی اعتکاف با حضور مردم در مساجد برگزار می‌شود، برگزاری این مراسم در شرایط کنونی و احتمال گسترش بیشتر ویروس در چنین اجتماعاتی این سوال را در ذهن مردم به وجود آورده که آیا مراسم اعتکاف امسال برگزار می‌شود یا خیر که در این باره به گفت‌و‌گو با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی می‌پردازیم.
مراسم اعتکاف در استان مرکزی به سبب پیشگیری از انتشار ویروس کرونا برگزار نمی‌شود
حجت‌الاسلام صفر قربان‌پور، مدیرکل تبلیغات اسلامی ستان مرکزی، در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: علی‌رغم اعلام آمادگی برای برگزاری مراسم اعتکاف از سوی سازمان تبلیغات اسلامی در سراسر کشور و همچنین در 150 مسجد سراسر استان مرکزی، با توجه به گفت‌وگوی وزیر بهداشت و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور در روز گذشته، درخواست شد که با توجه به گسترش ویروس کرونا، به منظور پیشگیری از شیوع و گسترش این ویروس چنین تجمعاتی برگزار نشود.
وی افزود: بنابراین طبق تصمیمات اتخاذشده در استان هم قرار شد فعلا این مراسم معنوی رسما برگزار نشود، اما در صورتی که تا دو هفته آینده شرایط تغییر کرد، تبلیغات اسلامی آمادگی برگزاری مراسم معنوی اعتکاف را دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تمام اقدامات لازم در مساجد انجام و طبق آخرین مصوبه جلسه پدافند غیرعامل، قرار شد که مساجد برپایی نماز جماعت را به حداقل برسانند، همچنین لازم است که نمازگزاران مهر، سجاده و چادر را برای اقامه نماز جماعت با خود به همراه داشته باشند.
قربان‌پور بیان کرد: 2 هزار و 200 مسجد در استان مرکزی وجود دارد و تمامی مساجد باید نظافت و بهداشت را بیش از گذشته رعایت کنند و در صورت کمبود وسایل ضدعفونی با مراجعه به دانشگاه علوم پزشکی می‌توانند این اقلام بهداشتی را تهیه کنند.
وی ادامه داد: همچنین دانشگاه علوم پزشکی برای ارائه آموزش‌های لازم در مساجد نیز آمادگی خود را اعلام کرده‌ است.
انتهای پیام/712/ی