خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای ۵ هزار جلد کتاب به کتابخانه‌ سوخته شده در اغتشاشات آبان ماه

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 13:25
موسسه خانه کتاب ۵ هزار جلد کتاب به کتابخانه تفکر که در اغتشاشات آبان ماه سوخته بود، اهدا کرد.
كتابخانه،كتاب،تفكر،جلد،موسسه،ادبيات،تربيت

به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی موسسه خانه کتاب، این موسسه در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و تامین منابع جدید برای کتابخانه تفکر، ۵هزار جلد کتاب به ارزش ۱۱۰میلیون تومان به این کتابخانه اهدا کرد.
کتاب‌های اهدایی از سوی مؤسسه خانه کتاب به کتابخانه تفکر در موضوعات کودک و نوجوان، تعلیم و تربیت، کمک درسی، آموزشی و دانشگاهی، علوم اجتماعی، مدیریت و حقوق، دین، فلسفه و روانشناسی، ادبیات، شعر، داستان و تاریخ، پزشکی، مهندسی و کشاورزی و هنر و تربیت بدنی است.
کتابخانه عمومی تفکر در پی ناآرامی‌های اخیر در آتش اغتشاشات سوخت و ۱۳ هزار جلد این کتابخانه دچار آتش‌سوزی و نابود شد.
این کتابخانه سال ۱۳۹۱ با زیربنای ۶۰۰ مترمربع در منطقه نصیرآباد باغستان از توابع شهرستان شهریار تأسیس شده و مجهز به بخش‌های مخزن، کودک و سالن‌های مطالعه مجزا بود که در دو شیفت و توسط دو کتابدار اداره می‌شد.
انتهای پیام/