خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهانه استوکس برای بازنگشتن به ایران چیست؟

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 12:09
مهاجم ایرلندی پرسپولیسی‌ها پس از حضور این تیم در دوبی برای دیدار با الشارجه در چارچوب رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به ایران بازنگشته است.
استوكس،پرسپوليس،كادرفني،تهران،ايرلندي،آنتوني

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از بازی تیم‌های فوتبال پرسپولیس ایران و الشارجه امارات در چارچوب رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا، آنتونی استوکس از کادرفنی پرسپولیس درخواست کرد یک روز بیشتر در دوبی بماند تا با فرزندش دیدار کند که این درخواست مهاجم ایرلندی سرخپوشان با موافقت کادرفنی همراه شد و کاروان پرسپولیس بدون استوکس به تهران بازگشت.
پس از این اتفاق کادرفنی تیم پرسپولیس، آنتونی استوکس را در اختیار کمیته انضباطی قرار داد، اما نماینده مهاجم ایرلندی پرسپولیس به مسئولان این باشگاه قول داد که استوکس خیلی زود به تهران می‌آید، اما بازهم این اتفاق رخ نداد و او در امارات است.
بیشتر بخوانید: استوکس به پرسپولیس باز نمی‌گردد؟
دلیل غیبت استوکس در تهران، بحث کرونا است و به همین دلیل او تصمیم گرفته تا به ایران بازنگردد.
البته با هر غیبت در تمرین، او ۳ هزار دلار جریمه خواهد شد و اگر هم به دلایل انضباطی در بازی شرکت نکند با جریمه ۵۰ هزار دلاری رو به رو خواهد شد.
به هرحال باید منتظر ماند و دید پرسپولیسی‌ها در خصوص این بازیکن چه تصمیمی را اتخاذ خواهند کرد.
انتهای پیام/