خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چه کنیم تا مشکلات و گرفتاری‌ها برطرف شود؟/ پاسخ آیت‌الله بهجت+فیلم

فارس | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 11:25
مرحوم آیت‌الله بهجت درخصوص چگونگی برطرف شدن گرفتاری‌ها و مشکلات به ذکر چند نکته از جمله پذیرفتن عمل و اصلاح خود اشاره می‌کنند.
خدا،توبه،درست،طلب،نشود،حرف،اصلاح،عظم،برنداريم،نرويم

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس مرحوم آیت‌الله بهجت در یکی از جلسات درس خودبه تحلیل چرایی بوجود آمدن مشکلات و گرفتاری‌ها و بیان راه برطرف کردن آنها پرداختند.
با اعتراف به اینکه (مشکلات) عمل از خودمان است که به سر ما آمده و می‌آید، تا خودمان را اصلاح نکنیم و با خدا ارتباط نداشته باشیم، با نماینده‌های خدا ارتباط نداشته باشیم، کارمان درست نمی‌شود؛ تا رابطه ما با ولی‌امر، امام زمان صلوات‌الله‌علیه قوی نشود، آیا کار ما درست می‌شود؟
بدون اصلاح نفس؟
می‌شود تا خودمان را اصلاح نکنیم کار درست بشود؟
تا در عالم راشی و مرتشی و رائش (رشوه‌دهنده و رشوه‌گیرنده و واسطه رشوه) هست کار تمام می‌شود؟
باید همین کارها را بکنیم در بین خودمان اختلاطی نشود!
آب آلوده نشود، تا گرفته بشود ماهی‌ها.
در بین خودمان، فساد از این بالاتر نرود.
دعای شریف «عظم البلاء و برح الخفاء» را بخوانیم
این یکی و دوم؛ در خلوتمان با خدا، تضرعاتمان، توبه‌مان، نمازهایمان، عباداتمان، مخصوصاً دعای شریف «عظم البلاء و برح الخفاء» را بخوانیم؛ از خدا بخواهیم برساند صاحب کار را، با او باشیم.
حالا اگر رساند که رساند، اگر نرساند، دور نرویم از او، از رضای او دور نرویم.
او می‌بیند، او می‌داند!
حرف‌هایی که ما به همدیگر می‌زنیم.
«عین‌الله‌الناظرة و اذنه الواعیة» جلوتر از ماها می‌شنود حرف ما را.
بلکه خودمان که حرف می‌زنیم این صدا از لب می‌آید به (سمت) گوش، فاصله‌ای دارد، او جلوتر از این فاصله، حرف خودمان را می‌شنود، از خودمان، کلام خودمان را؛ آن وقت ما می‌توانیم کاری بکنیم که او نفهمد؟!
می‌توانیم کاری بکنیم که او نداند؟!
از طلب توفیق توبه دست برنداریم
بالاخره، نمی‌توانیم از خدا مخفی بکنیم اعمال خودمان را!
او قادر است، ناظر است، علیم است، حکیم است.
تا با او نسازیم، کارمان درست نمی‌شود.
بین خودمان و خدایمان در خلوات، از تضرعات، از إنابه و از توبه، و از طلب توبه، طلب توفیق به توبه، دست برنداریم.
از خدا می‌خواهیم توسط انبیا و اوصیائش و وصی حاضرش که در پیش عارفین حاضر است؛ که ما را منحرف نکند از خدایی بودن و از خداییان و از وسائط امداد خدا، ما را منحرف نکند، بصیر و بینا بکند، خودشناس باشیم، خودی‌ها را بشناسیم، خدایی‌ها را بشناسیم، آن وقت خلاف اینها هم شناخته می‌شوند.
این فیلم را ببینید...
انتهای پیام/