خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چالش جدید بارسلونا

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 11:25
بارسلونا بعد از کسب برد پرگل مقابل ایبار با چالش سخت پیکارهای سخت و فشرده در ۳ هفته آینده مواجه است.
بارسلونا،اسفند،مارس،ناپولي،هفته

به گزارش مشرق، بارسلونا در هفته جاری موفق شد در رقابت‌های هفته بیست و پنجم لالیگا ۵ بر صفر ایبار را مغلوب کرد و با قرارگرفتن در صدر جدول، تا حدی شرایط خود را متحول کرد.با این حال تیم پرستاره در ۳ هفته آینده با ۵ بازی سخت و سنگین مواجه است.
روزنامه ال‌موندو این پیکارها را «چالش جدید کاتالان‌ها» نامید.این پیکارها با دیدار لیگ قهرمانان با ناپولی آغاز می‌شوند و بعد به ال‌کلاسیکو با رئال می‌رسد.سپس با ۳ دیدار دیگر ادامه می ‌یابد.
این نشریه نوشت آبی و اناری با۴ بازیکن مصدوم همچون لوئیس سوارس، عثمان دمبله، جوردی آلبا و سرخی روبرتو مواجه است و تنها ۱۵ بازیکن در کادر خود برای بازی کردن در اختیار دارد.
روزنامه پرمخاطب پیکارهای مهم و در پیش تیم قهرمان فصل گذشته لالیگا را اینگونه معرفی کرد:
۲۵ فوریه(۶ اسفند ۹۸): ناپولی- بارسلونا
۱ مارس(۱۱ اسفند ۹۸): رئال مادرید- بارسلونا
۷ مارس(۱۷ اسفند ۹۸): بارسلونا – سوسیداد
۱۳ مارس(۲۳ اسفند ۹۸):مایورکا- بارسلونا
۱۸ مارس(۲۸ اسفند ۹۸):بارسلونا – ناپولی