خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکیب دو داروی قدیمی برای تسریع جوش خوردن استخوان‌ها

فارس | دانش و فناوری | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 09:12
نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد با ترکیب دو داروی قدیمی می‌توان سلول‌های بنیادی استخوان‌ها را تقویت کرد تا آنها بعد از شکسته شدن زودتر جوش بخورند.
استخوان،تركيب،داروي،بدن،بررسي،جوش

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد با ترکیب دو داروی قدیمی می‌توان سلول‌های بنیادی استخوان‌ها را تقویت کرد تا آنها بعد از شکسته شدن زودتر جوش بخورند.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، بررسی های آزمایشی که بر روی ترکیب دو دارو صورت گرفته، نشان می دهد استفاده از این روش درمانی به شکلی ایمن باعث افزایش سرعت ترمیم استخوان ها می شود.
بررسی های پزشکان انگلیسی حاکیست ترکیب یک داروی مصونیت ساز به نام Plerixafor که برای افزایش انتشار سلول های بنیادی در بدن مبتلایان به سرطان به کار می رود با دارویی به نام آگونیست آدرنرژیک بتا 3 که برای کمک به کنترل مثانه تولید شده، می تواند به جوش خوردن سریع تر استخوان های بدن انسان کمک کند.
ترکیب این داروها باعث تسریع جریان خون در بدن می شود و فرایند شکل گیری و بازسازی استخوان ها را بهبود می بخشد.
در نتیجه کلسیم سریع تر به بخش هایی از استخوان ها که شکسته شده اند منتقل می گردد.
پژوهشگران امیدوارند بعد از انجام آزمایش های لازم زمینه استفاده از این داروی ترکیبی فراهم شود.
انتهای پیام/