خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمدی: سطح مسابقات کشتی قهرمانی آسیا بالا بود/ قهرمانی ایران را تبریک می‌گویم+فیلم

فارس | ورزشی | یکشنبه، 04 اسفند 1398 - 19:56
سرمربی کشتی آزاد ایران گفت: سطح مسابقات کشتی قهرمانی آسیا واقعا بالا بود و چیدمان مدال‌ها این کار را نشان می‌دهد.
طلا،حضور،قرقيز،قزاق،هندوستان،بدست

به گزارش خبرگزاری فارس، غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد پس از قهرمانی ایران در رقابت‌های آسیایی هند اظهار داشت: من دیروز هم گفتم، ما سعی کردیم به تمامی کسانی که در مسابقات تختی حضور داشتند، میدان دهیم.
اگر قرار باشد آینده را بدست آوریم قرار نیست ما تمامی نفرات اول خود را در تورنمنت‌های مختلف از جمله رقابت‌های آسیایی و جام جهانی بکار بگیریم.
ما با آوردن این جوان‌ها می‌توانیم تیم بسازیم و در اوزان 10 گانه پشتوانه داشته باشیم.
وی افزود: هدف اصلی ما از حضور در این مسابقات همین موضوع بود و بتوانیم اوضاع المپیکی را بشناسیم.
سطح مسابقه واقعا بالا بود و تیم‌های ازبک، قزاق، ژاپن، قرقیز و هندوستان با تمام توان حضور داشتند و کارمان سخت بود.
کاملا مدال‌ها تقسیم شده است.
2 طلا قزاق، ژاپن، قرقیز و ایران و یک طلا هندوستان و یک طلا ازبکستان بدست آوردند و نشان می‌دهد رقابت از نظر کیفی و کمی در سطح بالایی بود و اهدافی که در ذهن ما بود به طور کامل اجرا شد.
*این فیلم را ببینید.
انتهای پیام/