خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آمادگی فدراسیون نجات غریق برای کمک به استان‌های سیل‌خیز

ایسنا | ورزشی | یکشنبه، 04 اسفند 1398 - 15:32
رییس فدراسیون غواصی و نجات غریق گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، دوره‌های آموزشی نجات غریق در تمام استان‌ها لغو و به زمان دیگری موکول شد.
لغو،نجات،غريق،فدراسيون،مسابقات،كرونا،شيوع

رییس فدراسیون غواصی و نجات غریق گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، دوره‌های آموزشی نجات غریق در تمام استان‌ها لغو و به زمان دیگری موکول شد.
ایلخان نوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به شروع بارش‌های شدید از فردا دوشنبه در اکثر استان‌ها به ویژه خوزستان، چهارمحال بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد و گیلان، طی هماهنگی که با فدراسیون پزشکی ورزشی و رییسان هیات‌ها انجام دادیم آمادگی خود را برای کمک به استان‌های سیل خیز اعلام کردیم.
او گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور، کلیه دوره‌های آموزشی نجات غریق را که قرار بود از ۱۰ اسفند در تمام استان‌ها برگزار شود نیز لغو و به سال آینده موکول شد.
رییس فدراسیون غواصی و نجات غریق هم‌چنین از احتمال لغو مسابقات باشگاهی در رشته ساحلی خبر داد و خاطرنشان کرد: این مسابقات در روزهای ۱۴ و ۱۵ اسفند بدون تماشاگر در بوشهر برگزار خواهد شد که هنوز تصمیم خاصی برای لغو این مسابقات اتخاذ نشده است.
این مسابقات با حضور ۸ تیم در بخش ساحلی برگزار خواهد شد که برای لغو یا برگزاری آن در حال رایزنی با وزارت ورزش و جوانان هستیم.
نوری در پایان تصریح کرد: چون نجات جان انسان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است، سعی داریم کلیه فعالیت‌ها و برنامه‌های این فدراسیون را به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا لغو کنیم تا در سال آینده ببینیم شرایط چگونه رقم خواهد خورد.
انتهای پیام