خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«فوبیا» منتشر می شود

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 04 اسفند 1398 - 15:15
کتاب «فوبیا» نوشته ایوان وارد با ترجمه مرتضی منصف به زودی از سوی انتشارات سیب سرخ منتشر می‌شود.
فوبيا،كتاب،روانكاوي،فرويد،ترجمه،منصف،اختلال

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «فوبیا» با ترجمه مرتضی منصف به زودی روانه بازار نشر خواهد شد.
محتوای این کتاب از زیرشاخه‌های روانشناسی است که ریشه‌های اختلال فوبیا را بر اساس نظریه‌های فروید بررسی می‌کند.
در این کتاب تعدادی از پرونده‌های پزشکی فروید به عنوان نمونه ذکر و تشریح شدند تا اطلاعات کامل‌تری از شیوه شکل گیری فوبیا در اختیار خوانندگان قرار بگیرد.
نویسنده کتاب سعی دارد با مثال‌هایی از آلفرد هیچکاک و ادگار آلن پو که از مفهوم فوبیا در آثارشان استفاده کرده اند، تأثیر این اختلال بر زندگی افراد را نشان دهد.
کتاب «فوبیا» به دلیل نثر ساده و قابل فهم برای عموم افراد جامعه و دانشجویان رشته روان شناسی خواندنی است.
ایوان وارد نویسنده کتاب «فوبیا» سرپرستی بخش آموزشی موزه فروید در لندن را بر عهده دارد.
وی تاکنون کتاب‌های «ایده هایی در زمینه روانکاوی»، «مقدمه ای بر روانکاوی» و… را منتشر کرده است.
«فوبیا» نهمین اثر انتشارات سیب سرخ در حوزه ترجمه کتاب‌های نظری (روانکاوی) است که از سوی مرتضی منصف ترجمه شده است و مراحل پایانی چاپ و نشر را طی می‌کند.