هیچ مورد ابتلا به کرونا در خوزستان گزارش نشده/ مردم آرامش خود را حفظ کنند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در رد شایعاتی مبنی بر وجود مواردی از کرونا در خوزستان گفت: هیچ موردی از ویروس کرونا تا کنون در استان مشاهده نشده است.<br/><br/>

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، فرهاد ابولنژادیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفتوگوی تلویزیونی با شبکه خوزستان با بیان اینکه بیمارستان رازی اهواز به عنوان بیمارستان معین تعیین شده است، اظهار کرد: موارد مشکوک به کرونا به این بیمارستان منتقل میشوند و دو نوع نمونهگیری آنفلوآنزای نوع B و کرونا از بیماران گرفته میشود چرا که تظاهرات بالینی هر دو بیماری به هم شبیه است.
وی افزود: براساس نمونه گیریها ، بیماران مشکوک ارجاع شده همگی به آنفلوآنزای نوع B مبتلا بودند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در تشریح وضعیت بیماران مشکوک به کرونا عنوان کرد: پروتکلهای حفاظتی برای کارکنان داریم که بیماران مشکوک با احتیاط جابجا می شوند.
وی افزود: زمانی که افراد مشکوک به بیمارستان رازی منتقل شدند نیز نمونه گیری و چکاب انجام میشود و تا کنون مورد مثبتی گزارش نشده است.
ابولنژادیان در رد شایعاتی مبنی بر وجود مواردی از کرونا در خوزستان گفت: هیچ موردی از ویروس کرونا تا کنون در استان مشاهده نشده است.
وی افزود: در صورت مشاهده هر مورد قطعا آن را اعلام خواهیم کرد و دلیلی برای اغماض وجود ندارد به همین دلیل مردم نگران نباشند.
حفظ آرامش و رعایت بهداشت
ابول نژادیان در رابطه با روشهای فردی کنترل این ویروس بیان کرد: شستن مرتب دستها با آب و صابون و رعایت اصول بهداشتی مهمترین کار برای مهار ویروس کرونا است همچنین در تجمعاتی مانند کنسرتها، ورزشگاهها، اماکن متبرکه کمتر حضور یابند، بهداشت را در معابر عمومی رعایت کنند، ترددهای غیر ضروری نداشته باشند و در صورت عطسه یا سرفه از دستمال استفاده کنند.
وی افزود: مردم باید ضمن حفظ آرامش، اقدامات پیشگیرانه انجام دهند همچنین با توجه به اینکه این ویروس قدرت انتشار بالایی دارد باید اصول بهداشتی را رعایت کرده تا از انتشار آن جلوگیری شود.
میزان خطر کرونا
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در تشریح میزان کشندگی ویروس کرونا گفت: میزان کشندگی آنفلوآنزا ۳۰ تا ۴۰ درصد اما کرونا ۲.۵ درصد است.
وی افزود: خطر این ویروس از آنفلوآنزا جدیتر نیست اما قدرت انتشار کرونا بیشتر است.
ابول نژادیان گفت: در هر حال افراد هر ۲ ساعت یک بار دست های خود را به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون شست و شو دهند و ژل های آنتی باکتریال نیز در مکانهایی که آب در دسترس نیست مناسب است.
عدم نیاز به استفاده عمومی از ماسک
ابولنژادیان در پاسخ به دلیل کاهش موجودی ماسک در داروخانهها عنوان کرد: اطلاع رسانیهای اشتباه و نگرانی باعث شده تا مردم به سمت داروخانهها و مراکز تجهیزات پزشکی هجوم ببرند و موجودی کاهش یابد.
وی در رابطه با اینکه چه افرادی باید از ماسک استفاده کنند افزود: افرادی که علائم تنفسی، سرفه، تب و یا سردرد دارند بهتر است که از ماسک استفاده کنند تا از انتشار قطرات تنفسی جلوگیری کند اما افراد سالم نیاز به ماسک ندارند.
محموله ماسکها در راه خوزستان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور بیان کرد: محموله هایی از ماسک از تهران در حال ارسال به استان است که طی روزهای آینده به خوزستان خواهد رسید و توزیع آن در اختیار شرکتهای پخش دارویی است.
وی افزود: همچنین با توجه به دستور العمل شورای سلامت، روز گذشته گروهی از تعزیرات حکومتی، شورای اصناف و معاونت غذا و دارو از تمام مراکز کالای های پزشکی بازدید کردند و گزارشی از احتکار اعلام نشده است.
انتهای پیام/ر