خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل پارلمان دانش‌آموزی در امارات

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 04 اسفند 1398 - 12:43
شورای عالی مادران و کودکان امارات از تشکیل اولین پارلمان دانش‌آموزی در این کشور براساس توافقی که این شورا با شورای ملی فدرال امضا کرده، خبر داد.
امارات،شوراي،كودكان،مادران،زيست،محيط،اقشار،همكاري

شورای عالی مادران و کودکان امارات از تشکیل اولین پارلمان دانش‌آموزی در این کشور براساس توافقی که این شورا با شورای ملی فدرال امضا کرده، خبر داد.
به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه مصری الیوم السابع، شورای عالی مادران و کودکان امارات اعلام کرد، این اقدام همسو با برنامه‌های توانمندسازی سیاسی است که خلیفه بن زاید آل نهیان، رئیس امارات آن را آغاز کرده است.
این اظهارات طی کنفرانس مطبوعاتی ایراد شد که شورای مشورتی کودکان در شورای عالی مادران و کودکان امارات در "مناره السعدیات" ابوظبی تحت نظارت فاطمه دختر مبارک، رئیس اتحادیه کل زنان برگزار کرد.
در همین راستا، ثانی الزیودی، وزیر تغییرات آب و هوایی و محیط زیست امارات تصریح کرد: همکاری به دلیل آب و هوا و محیط زیست بر دوشادشی نقش‌های تمامی طیف‌های جامعه متمرکز است نه فقط تلاش‌های بخش دولتی.
مردم به ویژه جوانان و نوجوانان مهمترین اقشار جامعه را تشکیل می‌دهند و اگر هوشیاری این اقشار نسبت به سازوکار و معیارهای صحیح برای تعامل با محیط زیست و رویکردهای مداوم در مصرف ارتقا پیدا کند آنها قادر به ایجاد تغییر مثبت و کارآمد در مسیر این همکاری هستند.
انتهای پیام