خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراض مردم سوئیس به خشونت پلیس فرانسه علیه معترضان

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 اسفند 1397 - 18:41
شماری از مردم سوئیس با تجمع در برابر مقر سازمان ملل در ژنو، به خشونت پلیس فرانسه علیه معترضان در جریان تظاهرات اخیر در این کشور اعتراض کردند.
معترضان،پليس،فرانسه،گذشته،اعتراضي،هزاران،فرانسوي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شماری از معترضان جلیقه زرد امروز چهارشنبه در برابر مقر سازمان ملل در ژنو تجمع کردند تا اعتراض خود را به خشونت‌های پلیس در جریان تظاهرات‌های اعتراضی هفته‌های گذشته پلیس فرانسه علیه معترضان ابراز کنند.
در طول هفته‌های گذشته، پلیس فرانسه از هزاران گلوله‌ لاستیکی علیه معترضان استفاده کرده است که به نقص عضو در برخی از معترضان منتهی شده است.
این اقدام اگرچه انتقادهای فراوانی را به دنبال داشته اما نیروهای پلیس و ژاندارم‌های فرانسوی همچنان مجاز هستند که این تسلیحات را به کار گیرند.
شنبه گذشته معترضان فرانسوی در چهاردهمین شنبه اعتراضی در فرانسه به خیابان آمدند.
از اواسط نوامبر هزاران نفر از مخالفان دولت ماکرون تظاهرات کرده‌اند.
این تظاهرات‌ها عموما مسالمت‌آمیز بوده‌اندکه با دخالت پلیس به درگیری‌های خیابانی منجر شده است.
دولت فرانسه قصد داشت در چارچوب سیاست تشویق عمومی به استفاده از خودروهای هیبریدی و کاهش خودروهای متکی به سوخت فسیلی، از ابتدای سال آینده میلادی مالیات بر سوخت را افزایش دهد، اما همین تصمیم جرقه اعتراضات طبقه متوسط را زد.
معترضان ماکرون را که پیش از این یک بانکدار بوده، به حمایت از طبقه ثروتمند متهم کرده و می‌گویند او سیاست‌هایی را دنبال می‌کند که بانک‌های بزرگ فرانسه از آن نفع می‌برند.
انتهای‌پیام/م