خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لغو شدن مسابقات ورزشی در ایتالیا به خاطر کرونا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 04 اسفند 1398 - 07:21
نخست‌وزیر ایتالیا از لغو همه مسابقات ورزشی در ۲ استان لومباردیا و ونتو در شمال این کشور به خاطر شیوع ویروس کرونا خبر داد.
ايتاليا،استان،ونتو،لومبارديا،كرونا

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، جوزپه کونته، نخست‌وزیر ایتالیا نیمه شب شنبه به وقت محلی در نشستی مطبوعاتی اعلام کرد در پی افزایش مبتلایان به ویروس کرونا در ۲ استان لومباردیا و ونتو در شمال ایتالیا همه مسابقات ورزشی در این ۲ استان لغو خواهند شد.
این در حالی است که دولت ایتالیا پیش از این از افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
نخست‌وزیر ایتالیا گفت: «ما قصد داریم همه مسابقات ورزشی در روز یکشنبه را در ۲ استان لومباردیا و ونتو لغو کنیم.
این تصمیم دولت در چارچوب جلوگیری از تجمعات در ۲ استان لومباردیا و ونتو اتخاذ می‌شود و مسابقات فوتبال سری A ایتالیا را نیز شامل می‌شود.»
بیشتر بخوانید:
در ۴۸ ساعت گذشته تعداد افرادی که به ویروس کرونا آلوده شده اند از ۳ نفر به ۷۰ نفر افزایش یافته است که اکثر این افراد در ۲ استان شمالی ایتالیا زندگی می‌کنند.
هم اکنون ۱۱ شهر کوچک در این ۲ استان در وضعیت قرنطینه قرار گرفته اند.
انتهای پیام/