خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش شمار مبتلایان به کرونا در ایتالیا به ۶۶ مورد

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 04 اسفند 1398 - 02:21
رسانه‌های ایتالیایی از جهش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور خبر دادند.
ويروس،كرونا،اعلام،مبتلايان،ايتاليايي

به گزارش مشرق، دولت ایتالیا از ابتلای ۶۶ مورد جدید به ویروس کرونا خبر داد که ۶۲ نفر آنها طی ۴۸ ساعت گذشته به ثبت رسیده است.
پایگاه خبری ایتالیایی «آگنزیا» با بیان این مساله اعلام کرد که دو نفر تا کنون بر اثر ابتلا به این ویروس در این کشور کشته شده‌اند که هر دو مسن بوده‌اند.
از ۶۶ مورد، ۴۷ مورد آن در شهر لمباردی، دو مورد در میلان، ۱۲ مورد در ونتو، سه مورد در امیلیا روماگنا، ۳ مورد در لاتزیو و یک مورد نیز در پیدمونت مشاهده شده است.
این درحالیست که در روز شنبه رسانه‌های ایتالیایی شمار مبتلایان به ویروس کرونا را ۱۶ مورد اعلام کرده بودند.
مقام‌های چینی اعلام کرده‌اند که تعداد افراد مبتلا و قربانیان ویروس ناشناخته «کرونا» در روز شنبه در مقایسه با روزهای گذشته کاهش داشته است.
با این حال افزایش شمار مبتلایان در خارج از چین از جمله در کره جنوبی، ایتالیا، لبنان و ایران باعث افزایش نگرانیها در زمینه شیوع بیشتر این ویروس در جهان شده است.