خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت وفاق ملی لیبی: در نشست ژنو شرکت نمی‌کنیم

مهر | بین‌الملل | شنبه، 03 اسفند 1398 - 20:28
رئیس شورای عالی دولت لیبی اعلام کرد: به دلیل آنکه نمی‌دانیم چه کسانی در نشست ژنو شرکت خواهند کرد، به این نشست نمی‌رویم.
ليبي،دولت،كميته،نظامي،خليفه،ژنو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، مرکز مطبوعاتی عملیات «آتشفشان خشم» وابسته به دولت وفاق ملی لیبی امروز شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: خالد المشری رئیس شورای عالی دولت لیبی گفته است که به دلیل آنکه نمی‌ دانیم چه کسانی در اجلاس کمیته نظامی ۵+۵ در ژنو شرکت خواهند کرد؛ به نشست مذکور نمی‌رویم.
در این بیانیه آمده است: هیچ اطلاعاتی در خصوص جزئیات، محتوا و دیدگاه های اجلاس کمیته نظامی ۵+۵ در ژنو به ما اعلام نشده است.
بدون توضیحات سازمان ملل متحد در این نشست شرکت نمی‌کنیم.
بر اساس بیانیه مذکور، رئیس شورای عالی دولت لیبی همچنین تاکید کرده است که خلیفه حفتر از امارات متحده عربی برای حمله به غیرنظامیان حمایت مالی دریافت می‌کند.
لازم به ذکر است اولین دُور از مذاکرات گروه نظامی موسوم به ۵ + ۵ در روز هشتم فوریه سال جاری میلادی برگزار شد.
این کمیته متشکل از ۵ نماینده از طرف دولت آشتی ملی لیبی و ۵ نفر دیگر نیز نمایندگان خلیفه حفتر بودند که شرق این کشور را در کنترل خود دارند.