خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شورای حاکمیتی سودان: نیرویی به امارات اعزام نکردیم/روند مذاکرات صلح خوب است

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 03 اسفند 1398 - 11:48
معاون شورای حاکمیتی سودان هرگونه اقدام برای اعزام نیرو از سودان به امارات طی چند روز گذشته را تکذیب کرد. وی در عین حال گفت که مذاکرات صلح جوبا خوب پیش می‌رود.
سودان،جوبا،امارات،مذاكرات،سوداني،حاكميتي،تكذيب

معاون شورای حاکمیتی سودان هرگونه اقدام برای اعزام نیرو از سودان به امارات طی چند روز گذشته را تکذیب کرد.
وی در عین حال گفت که مذاکرات صلح جوبا خوب پیش می‌رود.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، محمد حمدان دقلو معروف به "حمیدتی"، معاون شورای حاکمیتی و فرمانده نیروهای واکنش سریع سودان در سخنانی در فرودگاه خارطوم پس از بازگشت از جوبا، پایتخت سودان جنوبی هرگونه اقدام برای اعزام نیرو از کشورش به امارات طی چند روز گذشته را تکذیب کرد.
وی نسبت به انتشار شایعات و اخبار نادرست هشدار داد و گفت: هیچ نیروی سودانی در مسیر امارات نبوده که به دستور من بازگردند.
رسانه‌های سودان پنجشنبه اعلام کردند که شماری از نیروهای واکنش سریع این کشور که قصد سفر به امارات را داشتند، پیش از سفر به این کشور از فرودگاه بازگردانده شدند.
حمیدتی در بخش دیگری از اظهاراتش درباره مذاکرات صلح سودان در جوبا نیز عنوان کرد: مذاکرات میان دولت و گروه‌های سودانی در جوبا خوب پیش می‌رود و درباره بیش از ۷۵ درصد از مسائل مطرح شده توافق شده است و درحال حاضر مذاکرات درباره پرونده قدرت در حال انجام است.
وی همچنین بر اتخاذ تصمیم نهایی درباره آینده حاکمیت در سودان با بازگشت به دولت منطقه‌ای از طریق قدرت‌های فدرال و برگزاری کنفرانسی پیرامون مسائل مربوط به حاکمیت با حضور تمامی طرف‌ها تأکید کرد.
انتهای پیام