خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد جدی با محتکران اقلام بهداشتی همچون ماسک

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 03 اسفند 1398 - 11:48
دادستان عمومی و انقلاب همدان گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و تعزیرات حکومتی به روند فروش محصولات بهداشتی نظارت کامل دارند و در صورت مشاهده با محتکران اقلام بهداشتی برخورد می شود.
اخبار،بهداشتي،اقلام،تعزيرات،اصحاب،شايعات

ایسنا/همدان دادستان عمومی و انقلاب همدان گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و تعزیرات حکومتی به روند فروش محصولات بهداشتی نظارت کامل دارند و در صورت مشاهده با محتکران اقلام بهداشتی برخورد می شود.
حسن خانجانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به اخبار و شایعات مبنی بر شیوع کروناویروس، اداره صنعت، معدن و تجارت استان به همراه تعزیرات حکومتی به صورت جدی در موضوع عرضه کنندگان اقلام بهداشتی از جمله ماسک، مواد ضدعفونی کننده و یا ژل های شوینده وارد شده و هر واحدی را که اقدام به تخلف اعم از گرانفروشی و احتکار کرده باشد را همان لحظه پلمب خواهند کرد.
وی افزود: فعلاً اخبار این حوزه مبنی بر کمبود اقلام بهداشتی در داروخانه ها در حد شایعه است و باید منتظر اخبار رسمی بود.
دادستان همدان خطاب به اصحاب رسانه نیز اعلام کرد: اصحاب رسانه نیز از دامن زدن به شایعات و پخش اخبار کذب که باعث ایجاد دلهره و نگرانی در بین مردم می شود، خودداری کنند.
انتهای پیام/.