خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 خرداد 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات اجرای طرح هادی در روستاهای شهرستان دنا تسریع می‌شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 24 دی 1397 - 17:40
نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: در روزهای آینده تیم عمرانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در قالب یک عملیات ویژه، سرعت‌بخشی اجرای طرح هادی را در روستاهای سرتنگ توت نده، پی آبزار، تلگاه، کره مرکزی و سرمور شهرستان دنا آغاز می‌کند.
زارعي،روستايي،روستاها،دنا،اسلامي،توسعه،روستاهاي

خلاصه خبر

وی افزود: امروز خدمات‌رسانی به روستاها در بخش‌های مختلف به گونه‌ای است که شاهد مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها هستیم که اگر این موضوع حمایت مسئولان را در پی داشته باشد شاهد رونق دوباره و توسعه اقتصادی روستاهای استان و کشور خواهیم بود.
نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی توسعه روستایی را زمینه‌ساز توسعه ملی دانست و عنوان کرد: در این راستا، خدمت‌رسانی و توسعه زیرساخت‌ها و زیربناها و ارائه خدمات رفاهی در روستاها از جمله احداث خانه بهداشت، مدرسه، طرح هادی روستایی و غیره می‌تواند زمینه‌ساز کاهش مهاجرت از روستا به شهر شود.