خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رزم‌حسینی: واحدهای سیار توانستند به مناطق دوردست خراسان رضوی بروند

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 02 اسفند 1398 - 19:45
استاندار خراسان رضوی گفت: واحدهای سیار اخذ رای توانستند به مناطق دوردست بروند و نیازی به بالگرد پیدا نکردیم.
راي،مشاركت،استان،اخذ،مشهد،سيار،رضوي،صندوق،فراهم

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: واحدهای سیار اخذ رای توانستند به مناطق دوردست بروند و نیازی به بالگرد پیدا نکردیم.
علیرضا رزم‌حسینی با حضور در ستاد انتخابات شهرستان مشهد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ما از ساعات اولیه از ۸ صبح انتخابات را همزمان در ۴۰۲۳ شعبه در کل استان شروع کردیم.
همه فرمانداران، هیات‌های اجرایی، هیات‌های نظارت و نیروهای امنیتی حدود ۸۲ هزار نفردر جهت امنیت و سلامت انتخابات مشغول هستند تا از رای مردم‌ حفاطت کنند و مردم به آسانی رای خود را در صندوق بریرند.
وی بیان کرد: تاکنون مشارکت قابل قبول بوده است و امیدواریم با تمدیدی که صورت گرفته، مشارکت بیشتر شود، اکنون در برخی شعب ما ازدحام جمعیت هست، مخصوصا شهر مشهد، با این تمدید امکان رای دادن آنها فراهم می‌شود.
در حوزه مشهد و کلات ۱۵۷۰ صندوق رای فعال هستند.
باید در مشهد نیز که بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان حضور دارند، متمرکز شویم تا بیشترین رای را اخذ کنیم.
رزم‌حسینی خاطرنشان کرد: رسانه‌ ملی و اصحاب رسانه بسیار فعال هستند و فضای بسیار خوبی را در استان فراهم کردند.
این مشارکت بزرگ سیاسی، حق مردم است و مردم این حق را دادند که مسئولان و‌ نمایندگان را خودشان انتخاب کنند.
مجلس نیز جایگاه رفیعی در نظام اداره کشور دارد.
در کل فضای خوبی فراهم شده‌ و امیدواریم مشارکت بسیار خوب و قابل قبولی داشته باشیم.
استاندار خراسان رضوی در خصوص اخذ رای به صورت الکترونیک، گفت: این شیوه اخذ رای مشکلی ایجاد نکرد، در ساعات اولیه کند بود، اما بعدا روان شد.
این روش دقت کار را بالا برده که فوق‌العاده است.
حرکت بسیار خوبی برای اولین بار بود.
ممکن است در دفعات بعد صندوق‌ها نیز بر اساس نظر شورای نگهبان الکترونیکی شود.
اکنون با این روش تعداد تعرفه و درصد رای را می‌دانیم.
وی با بیان اینکه تا الان مشارکت در استان حدود ۳۴ درصد است، اما بالاتر از این نیز خواهد شد، عنوان کرد: معمولا مردم در ساعت‌های آخر مراجعه می‌کنند.
در مناطق دورافتاده بیش از هزار صندوق سیار داشتیم که در استان فعالیت داشتند، در کلات و درگز مشکلی نداشتیم، از بالگرد هم استفاده نکردیم و واحدهای سیار ما توانستند به مناطق دوردست بروند.
انتهای پیام