خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاپیتان لیورپول 3 هفته خانه‌نشین شد

تسنیم | ورزشی | جمعه، 02 اسفند 1398 - 18:07
هافبک تیم فوتبال لیورپول به مدت سه هفته قادر به همراهی هم‌تیمی‌هایش نخواهد بود.
ليگ،هندرسون،ليورپول،قهرمانان،انگليس

به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه لیورپول بعدازظهر امروز (جمعه) به طور رسمی اعلام کرد جردن هندرسون به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ حدود سه هفته به دور از میادین خواهد بود.
کاپیتان سرخپوشان مرسی‌ساید در دیدار سه‌شنبه شب تیم‌های اتلتیکومادرید و لیورپول در دور رفت از مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا که با شکست یک بر صفر شاگردان یورگن کلوپ همراه شد، آسیب دید.
به این ترتیب هندرسون 29 ساله بازی با تیم‌های وستهام، واتفورد، بورنموث و اورتون در لیگ برتر انگلیس، تقابل با چلسی در دور پنجم جام حذفی انگلیس و بازی برگشت با اتلتیکومادرید در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا را از دست خواهد داد.
انتهای پیام/