خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار خراسان شمالی در گفت‌وگوی اختصاصی با تسنیم: میزان مشارکت مردم به نسبت دوره گذشته بالاتر است

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 02 اسفند 1398 - 17:34
گروه استان‌ها ـ استاندار خراسان شمالی گفت: تراکم جمعیت بسیار خوب است و طبق اعلام وزارت کشور به نسبت انتخابات گذشته درصد مشارکت تا کنون مساوی و به احتمال زیاد بالاتر است.
انتخابات،اعلام،عزل،قطعي،مختلفي

محمدعلی شجاعی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار داشت: از صبح امروز 5 شهر استان را به همراه اعضای شورای تأمین بازدید کرده‌ایم.
در ساعات مختلفی به شهرستان‌ها رفته‌ایم و در همه مناطق مسارکت بسیار خوب است.
وی افزود: تراکم جمعیت بسیار خوب است و طبق اعلام وزارت کشور به نسبت انتخابات گذشته درصد مشارکت بالاتر بوده است.
سعی می‌کنیم صبح فردا نتایج قطعی اعلام شود.
سرجمع آراء توسط فرمانداری‌ها به ستاد انتخابات استان ارسال و بعد از هماهنگی با مسئولان نظارت بر انتخابات٬ از طریق ستاد انتخابات اعلام خواهد شد.
استاندار خراسان شمالی با اشاره به عزل فرماندار یکی از شهرستان‌ها٬ گفت: امروز گزارش‌هایی از منابع مختلفی رسید و وقتی برای من دخالت وی در انتخابات قطعی شد٬ از طریق معاون سیاسی استاندار٬ حکم عزل وی ابلاغ شد.
انتهای پیام/312/ز