خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور پرشکوه در انتخابات برای تقویت کشور ضرورت دارد

فارس | برگزیده | جمعه، 02 اسفند 1398 - 17:01
امام جمعه گرگان گفت: حضور پرشکوه در انتخابات، مانند جهاد است و برای تقویت کشور ضرورت دارد.
گرگان،قدرت،انتخابات،توان،نورمفيدي،مؤمن

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه گرگان اظهار کرد: شرکت در انتخابات یک مسوولیت اجتماعی است و طبق فرموده پیامبر اسلام (ص) همه ما مسئول هستیم که در این امر مهم شرکت کنیم و برای تشکیل مجلس قوی و کارآمد، افراد شایسته را انتخاب کنیم.
وی تصریح کرد: اگر نظام مقدس جمهوری اسلامی دارای قدرت باشد دشمنان و بدخواهان این نظام عقب‌نشینی خواهند کرد.
امام جمعه گرگان افزود: قدرت و تکیه بر توان داخلی و مردمی مهم‌تر از توان دفاعی است و یکی از مولفه‌های این قدرت، حضور پرشور در انتخابات و عرصه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی است.
نورمفیدی گفت: انتخابات دوم اسفند فرصت دیگر نمایش اقتدار مردمی و توان ملی برای خنثی کردن توطئه‌های دشمنان است.
وی با اشاره به ویژگی‌های یک نماینده اصلح خاطرنشان کرد: نماینده مردم ایران باید مؤمن، خداترس، ساده‌زیست، بدور از زندگی اشرافی، امانت‌دار، پاک‌دامن، هوشمند، مدیر، شجاع، صادق و معتقد به استفاده از کارشناسان دلسوز و مؤمن و همچنین همیشه با مردم و در بین مردم باشد.
انتهای پیام/2307/ق