خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشارکت مردم موجب خنثی شدن توطئه های دشمنان می شود

مهر | استان‌ها | جمعه، 02 اسفند 1398 - 14:34
ارومیه – استاندار آذربایجان غربی بعد از مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: مشارکت مردم موجب خنثی شدن توطئه های دشمنان می شود.
رأي،انتخابات،نفر،مجلس،يازدهمين،دشمنان،پاي

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی شهریاری ظهر جمعه در رأس معاونین و برخی مدیران استانداری برای حضور و مشارکت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در پای صندوق رأی حاضر شد و بعد از رأی دادن به خبرنگاران گفت: دشمنان به این انتخابات چشم دوخته‌اند و حاشیه‌سازی‌های مختلفی را برای تضعیف مشارکت انجام داده‌اند.
وی با بیان اینکه حضور گسترده مردم در پای صندوق رأی موجب نقش بر آب شدن توطئه دشمنان می‌شود ادامه داد: امروز مردم استان به بهترین شکل ممکن ادا کردند.
فرآیند برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت هشت صبح امروز و همزمان با سراسر کشور در آذربایجان‌غربی آغاز شد و در مرحله نخست تا ساعت ۱۸ ادامه می‌یابد.
۲ میلیون و ۳۷۹ هزار و ۶۵۶ نفر در آذربایجان‌غربی طی انتخابات روز جاری واجد شرایط رأی دادن هستند که از این میزان ۴۹.۷۵ درصد مرد و ۵۰.۲۵ درصد زن می‌باشند.
۱۲ نفر از این استان راهی مجلس یازدهم می‌شوند که از این تعداد سه نفر سهم ارومیه و یک نفر سهم هرکدام از حوزه‌های انتخابیه ۹ گانه دیگر شامل سلماس، خوی و چایپاره، ماکو، شوط، پلدشت و چالدران، مهاباد، بوکان، میاندوآب، نقده و اشنویه، شاهین‌دژ و تکاب و پیرانشهر و سردشت است.