خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرماندار ساری: مردم شرکت در انتخابات را به ساعات پایانی روز موکول نکنند

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 02 اسفند 1398 - 12:36
گروه استان‌ها- فرماندار ساری با اشاره به اینکه مردم مرکز مازندران روز سرنوشت‌سازی را رقم می‌زنند، گفت: ساروی‌ها رای گیری را به ساعات پایانی روز موکول نکنند.
راي،حضور،حداكثري،ساري

عباس علی رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری، اظهار داشت: مردم مرکز استان امروز روز سرنوشت‌سازی را رقم می زنند و از نخستین ساعات امروز حضور پرشوری را در شعبات اخذ رای مرکز استان شاهد هستیم.
وی افزود: از ساعات ابتدایی اخذ رای، صدوق های رای شلوغ است و همه مقدمات کار را فراهم کردیم و مردم با حضور حداکثری پای صندوی می‌آیند.
فرماندار ساری با اشاره به اینکه مردم رای‌های خود را در اولین فرصت‌ها به صندوق بیاندازند و به آخر شب نرسانند، تصریح کرد: مردم ایران ثابت کردند در بزنگاهها حضور حداکثری دارند و بر حقانیت نظام اصرار دارند.
وی تاکید کرد: توطئه دشمن علیه ملت اثرگذار نیست و همه خواب‌های دشمنان را نقش بر آب می‌کنند.
انتهای پیام/ 681/ ع