خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اراضی وقفی مازندران سنددار می‌شود

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 01 اسفند 1397 - 14:47
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: برخی افراد سودجو چشم به املاک موقوفات دوختند تا نسبت به آن دست‌درازی کنند اما اوقاف و ثبت با سنددار کردن اراضی وقفی این اجازه را به سودجویان و موقوفه‌خواران نمی‌دهند.
سنددار،وقفي،موقوفات،اوقاف،مازندران،اراضي،بيت،اهل

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی امروز در جلسه کارگروه مشترک استانی ادارات‌کل ثبت اسناد و اوقاف مازندران اظهار داشت: یکی از برکات انقلاب اسلامی این است که روحانیون بسیاری از کشورهای مختلف در جمهوری اسلامی تربیت شدند و در کشورهای خود به تبلیغ دین اسلام می‌پردازند.
وی با بیان اینکه تمامی افتخارات نظام را مدیون شهدا و رهبری هستیم، افزود: شهدای مدافع حرم جان دادند تا مکتب اهل بیت(ع) و ولایت زنده بماند و ما باید این مکتب را به نسل‌های بعدی جامعه تحویل و آموزش دهیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران مودت، محبت و احیای فرمایشات اهل بیت را از خصوصیات بارز شیعیان دانست و تصریح کرد: واقفان خیراندیش بخشی از اموال خود را در راه اسلام و اهل بیت وقف کردند و ما میراث‌دار نگاه بلند واقفان خیراندیش هستیم که باید این موقوفات را به نسل‌های بعدی جامعه تحویل دهیم.
حیدری با اشاره به اهمیت تثبیت مالکیت موقوفات و سنددار کردن اراضی وقفی، گفت: برخی افراد سودجو چشم به املاک موقوفات دوختند تا نسبت به آن دست‌درازی کنند اما اوقاف و ثبت با سنددار کردن اراضی وقفی این اجازه را به سودجویان و موقوفه‌خواران نمی‌دهند.
وی با بیان اینکه سنددار کردن اراضی وقفی موجب تثبیت مالکیت وقف و جلوگیری از هرگونه تعرض به املاک وقفی می‌شود، گفت: در سال جاری 13هزار رقبه موقوفات در مازندران سنددار شدند.
انتهای پیام/ح