خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتقای توانمندی بانوان نیازمند برنامه ریزی و شناسایی ظرفیت ها است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 01 اسفند 1397 - 14:44
اراک- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: ارتقای توانمندی بانوان جامعه نیازمند برنامه ریزی های اصولی، بلندمدت و شناسایی ظرفیت ها است.
بانوان،جامعه،بايستي،مركزي،حوزه،خانواده،اجتماعي،استاندار،امني ...

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اکرمی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست مشاورین امور بانوان و خانواده فرمانداری های استان مرکزی در اراک اظهار داشت: تشکیل کارگروه امور بانوان و خانواده و پیگیری برای رفع مشکلات این حوزه به دلیل تبعیض های تاریخی است که در مورد زنان جامعه وجود دارد و به منظور اینکه بتوانیم این عقب ماندگی را جبران کنیم، نیاز به ساختارهای شتاب دهنده همچون کارگروه ها و کمیته های امور بانوان داریم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: باور به توانمندی و اعتماد به نفس اولین مولفه ای است که بانوان مسئول در این حوزه به عنوان نمایندگان زنان جامعه باید از آن برخوردار باشند و همچنین اولویت های جامعه هدف و حوزه خود را در رابطه با بانوان بشناسند.
وی بیان کرد: بانوان مشاور فرمانداران در سطح استان بایستی حتما آسیب های زنان را در زمینه های مختلف بشناسند و در ادامه برای رفع این مشکلات با هم اندیشی اولویت بندی انجام شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان ساخت: بهره گیری از ظرفیت های موجود برای رفع مشکلات بانوان یکی از مهمترین پیگیری هایی است که در این حوزه بایستی صورت پذیرد.
اکرمی تصریح کرد: فقدان نشاط اجتماعی که امروز در رده های مختلف درآمدی جامعه با آن مواجه هستیم، از عوامل مختلفی نشات می گیرد و نبود این نشاط نیز به مشکلات در خانواده ها دامن می زند.
چنانچه اخلاق مداری نهادینه و گرایشات معنوی پررنگ شود، جامعه از نشاط برخوردار خواهد شد، چرا که در مسیر صحیح خود قرار می گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: باید در این زمینه بتوانیم اقشار مختلف دختران و بانوان را جذب کنیم و برای این مهم بایستی برنامه داشته باشیم، چراکه اقدامات مقطعی تاثیرگذار نیست.
وی عنوان کرد: باید بتوانیم گروه های مختلف را به خود جذب کنیم و صرفا با بخشنامه نمی توان این مهم را انجام داد، باید با پویایی حرکت کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ابراز داشت: در این زمینه بانوان مشاور فرمانداران باید به فرماندار مشورت دهند تا اقدامات موثر انجام پذیرد و همچنین بایستی برنامه های این حوزه توسط مشاوران تدوین و به مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری ارائه داده شود.
اکرمی گفت: در حال حاضر نرخ مشارکت اقتصادی بانوان جامعه ما در کل کشور پایین است و بایستی این مهم تقویت شود، تا بانوان توانمند شده و نقش خود را در اقتصاد خانواده و جامعه به خوبی ایفا کنند.