خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتخابات به عنوان نماد مردم سالاری دینی، مشارکت در خرد جمعی و حساسیت نسبت به سرنوشت خود است

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 02 اسفند 1398 - 08:31
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: انتخابات به عنوان مردم سالاری دینی، مشارکت در خرد جمعی و حساسیت نسبت به سرنوشت خود، کشور و مردم است پس عقلانیت ایجاب می کند که به عنوان یک نیروی موثر و زنده جامعه در انتخابات حضور داشته باشیم.
انتخابات،سرنوشت،مشاركت،عنوان،كشور،بويراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: انتخابات به عنوان مردم سالاری دینی، مشارکت در خرد جمعی و حساسیت نسبت به سرنوشت خود، کشور و مردم است پس عقلانیت ایجاب می کند که به عنوان یک نیروی موثر و زنده جامعه در انتخابات حضور داشته باشیم.
"احد جمالی" در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: انتخابات به عنوان مردم سالاری دینی، مشارکت در خرد جمعی، حساسیت نسبت به سرنوشت خود، کشور و مردم و تکلیف شرعی و ملی است پس عقلانیت ایجاب می کند که به عنوان یک نیروی موثر و زنده جامعه در انتخابات حضور داشته باشیم.
وی اظهار کرد: ممکن است همین یک رای ما سرنوشت را تغییر دهد و دنیا سرنوشت اجتماعی کشور را در مشارکت های مردمی می بیند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ورود در انتخابات، مشارکت بیشتر و بالاتر رفتن سرمایه اجتماعی باعث کاهش فشارهای بین المللی می شود.
جمالی ادامه داد: نماینده مجلس باید جهانی فکر کند و بداند کشور در کجا قرار گرفته و باید به کجا برسد، منافع ملی را مدنظر بگیرد، جامعه نگر باشد و فهم و درک لازم، قدرت علمی و تجربی در راستای موثر بودن در کمیسیون های داخلی مجلس را نیز داشته باشد.
انتهای پیام