افزوده شدن یادمان سیستان و بلوچستان به راهیان نور
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس قم گفت: از امسال یادمان استان سیستان و بلوچستان نیز به یادمانهای ستاد راهیان نور اضافه شده است، تاکنون ۵۷ یادمان برای سفر زائران راهیان نور انتخاب شده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس قم گفت: از امسال یادمان استان سیستان و بلوچستان نیز به یادمانهای ستاد راهیان نور اضافه شده است، تاکنون ۵۷ یادمان برای سفر زائران راهیان نور انتخاب شده است.
به گزارش ایسنا، سرهنگ احمد حسینی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس قم بیان کرد: سند ملی راهیان نور با توجه به تصویب در مرکز به تمام مراکز نظامی و انتظامی ابلاغ شده است که تاکنون چهار جلسه در رابطه با سند ملی راهیان نور در استان قم برگزار شده است.
از آنجایی که مفاد این سند بهصورت کلان در مرکز تصویب شده بود یک برش استانی از این سند تهیه و پیشنویسی از آن تدوینشده است.
وی با تأکید بر تدوین برش استانی سند ملی راهیان نور اضافه کرد: با توجه به حوزه اختیارات دستگاهها و تجربههای سالهای قبل پیشنویس و برش استانی این سند ملی تدوین شده که بخشی از وظایف طراحی شده در این سند جنبه عمومی و برخی نیز جنبه تخصصی دارد، تاکنون ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در مجموع از یادمانهای راهیان نور در سطح ملی بازدید کردهاند که باید تا پایان برنامه ششم توسعه به ۱۰ میلیون زائر افزایش پیدا کند.
وی با بیان اضافه شدن یک یادمان شهدا از امسال به سفر راهیان نور گفت: از امسال یادمان استان سیستان و بلوچستان نیز به یادمانهای ستاد راهیان نور اضافه شده است، تاکنون ۵۷ یادمان برای سفر زائران راهیان نور انتخاب شده است.
حسینی ادامه داد: استان قم معین یادمان شهدای فکه و شهیدان زینالدین در سردشت را بر عهده گرفته است، برای احداث حسینیه در یادمان فکه اقدامات نخستین صورت گرفته است، توسعه محوطه عمومی، پارکینگ، تجهیزات و نمازخانه از مهمترین انتظاراتی بوده که از استان قم در این دو یادمان انتظار میرود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس قم تأکید کرد: یکی از مهمترین رسالتهای استان قم در مسئله راهیان نور اعزام راویان متبحر و با مهارت بوده که در صورت انجام چنین عملی بسیاری از اهداف تعیینشده در زمینه راهیان نور محقق میشود.
همچنین انجمن راهیان نور استان قم با حضور ۷۵۰ نفر از روایان باسابقه استان تشکیلشده و بهزودی آئیننامهای نیز برای نظاممند شدن آن تدوین و ابلاغ میشود، همچنین احداث حسینیه بزرگ یادمان فکه با ظرفیت ۱۵ هزار نفر به وزارت دفاع واگذار شده است.
حسینی با اشاره به اثر مثبت راهیان نور در تحول جوانان جامعه و اثرگذاری فرهنگی راهیان نور خاطرنشان کرد: بالغ بر ۲۰۰ نفر از متحول شدگان راهیان نور شناسایی شده و بهزودی برنامه تلویزیونی برای ۳۰ نفر از آنها ساخته و از طریق صدا و سیمای ملی پخش میشود.
به گزارش ایسنا، حمیدرضا شیخالاسلام مدیرکل آموزشوپرورش استان قم دربخش دیگر این جلسه بیان کرد: برای سفر دانشآموزان به مناطق جنگی و یادمانهای دفاع مقدس مشکلات فراوانی پیش روی آموزشوپرورش استان است.
از سهمیهای که امسال به آموزشوپرورش استان قم برای اعزام به راهیان نور اختصاص یافته است در دوره متوسطه ۵۹ دستگاه اتوبوس به تعداد دوهزار و ۶۲۹ دانشآموز پسر اعزامشده است.
با بیان تعداد دختران دوره متوسط که به سفر راهیان نور اعزام شدهاند، یادآور شد: در بخش دختران دانشآموز نیز تاکنون ۵۴ دستگاه اتوبوس به تعداد دوهزار و ۴۶۵ به مناطق جنگی اعزام شدهاند.
از همین رو در مجموع تاکنون بیش از ۵ و ۱۰۰ هزار دانشآموز قم در اردوهای راهیان نور حضور یافتهاند.
شیخالاسلام با اشاره به مشکلات اقتصادی و پشتیبانی اندک برخی دستگاههای استانی در زمینه اعزام کاروانهای راهیان نور گفت: حقیقت این بوده که اعزام این ۵ هزار و ۱۰۰ دانشآموزان در شرایط سخت حاکم بر جامعه امری دشوار و سختی بوده است.
متأسفانه در برخی اعزامهای راهیان نور دانشآموزی به دلیل عدم همکاری برخی نهادهای حوزه بهداشت آمبولانسی همراه اتوبوسهای راهی سفر راهیان نور نمیشود.
انتهای پیام