خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی برگزیدگان «کلمات روضه‌خوان» همزمان با 3 سالگی کانون بانوی فرهنگ

فارس | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 01 اسفند 1398 - 22:36
همزمان با گرامیداشت مقام زن، سومین سالگرد تأسیس کانون بانوی فرهنگ و انتخاب برگزیدگان مسابقه‌ فرهنگی «کلمات روضه‌خوان» روز شنبه سوم اسفند ماه در فرهنگسرای انقلاب برگزار می‌شود.
كانون،بانوي،فرهنگ،كلمات،انتخاب،انقلاب،داستانك،نيلوفر

به گزارش خبرگزاری فارس، در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و همزمان با گرامیداشت مقام زن، سومین سالگرد تأسیس کانون بانوی فرهنگ و انتخاب برگزیدگان مسابقه‌ فرهنگی «کلمات روضه خوان» روز شنبه سوم اسفند ماه در فرهنگسرای انقلاب برگزار می‌شود.
با فراخوان مسابقه کلمات روضه‌خوان، در دهه اول محرم ـ که مصادف با اواخر شهریور‌ماه می‌شد ـ دست به قلم‌ها و دوستداران نوشتن، آثار خود را توسط پست الکترونیکی به دبیرخانه بانوی فرهنگ ارسال کردند.
از بین ۲۶۰ داستانک‌ رسیده، نیلوفر مالک در بخش انتخاب، داوری را برعهده داشت.
سپس توسط داوران اصلی این مسابقه، احسان عباسلو و منیژه آرمین نقد و بررسی شد و از بین داستانک‌های انتخاب شده، در نهایت دو داستانک برگزیده و از سه داستانک دیگر تقدیر به عمل خواهد آمد و آثار رسیده بررسی می‌شود.
در ساعت ۱۶ همان روز جشن سالروز سه‌سالگی کانون بانوی فرهنگ در فرهنگسرای انقلاب همراه اعضای کانون و مهمانان ارجمند برپا می‌شود.
مجری این برنامه مژده لواسانی است و نماهنگ فعالیت‌های سه ساله این کانون به نمایش گذاشته می‌شود.
همچنین از کتاب «دخترخاله‌ها» نوشته‌ نیلوفر مالک (از اعضای کانون بانوی فرهنگ ) نیز رونمایی می‌شود و در نهایت این جشن از برگزیدگان «کلمات روضه‌خوان» تقدیر به عمل خواهد آمد.
انتهای پیام/