کاهش مرگومیر با پروتئینهای جایگزین گوشت گاو
انتخاب
|
چندرسانهای
|
چهارشنبه، 19 دی 1397 - 23:02
بررسیها نشان میدهد متعادل ساختن مصرف پروتئین با منابع جایگزین میتواند از مرگ و میرهای مرتبط با رژیم غذایی بکاهد.

خلاصه خبر
جایگزین کردن گوشت گاو با دیگر منابع پروتئینی میتواند از مرگ و میر میلیونها انسان در سراسر جهان که بر اثر نوع رژیم غذایی جان خود را از دست میدهند جلوگیری کند و از انتشار گازهای گلخانهای نیز به میزان قابل توجهی بکاهد.
پروتئین بدون چربی به منابع پروتئینی با میزان چربی پایین همچون گوشت مرغ، تخممرغ، برخی از انواع ماهیها، پنیر، شیر و خوراکیهای دیگر اشاره دارد که میتوانند از جایگزینهای مناسب برای گوشت گاو باشند.
پروتئین بدون چربی به منابع پروتئینی با میزان چربی پایین همچون گوشت مرغ، تخممرغ، برخی از انواع ماهیها، پنیر، شیر و خوراکیهای دیگر اشاره دارد که میتوانند از جایگزینهای مناسب برای گوشت گاو باشند.