خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال دانش‌آموزان از برگزاری مسابقه داستان‌نویسی ویژه شهید سلیمانی

تسنیم | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 01 اسفند 1398 - 15:24
هفتمین جشنواره فرهنگی هنری "اسوه حسنه" در قالب آیین اختتامیه ویژه دانش‌آموزان دختر و پسر متوسطه اول در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
مقدس،جشنواره،موزه،فضاي،دفاع،آموزان،مسابقه،دانش

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، هفتمین جشنواره فرهنگی هنری "اسوه حسنه" در قالب آیین اختتامیه ویژه دانش‌آموزان دختر و پسر متوسطه اول در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
صفار، مدیر یکی از مدارس شرکت‌کننده و جزو طراحان این مسابقه ضمن اشاره به اینکه هفت سال پیش ایده این جشنواره بعد از توهین روزنامه‌نگار اروپایی به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) و در جواب به این اقدام ضد فرهنگی کلید خورده است، این جشنواره را استعدادیابی در عرصه فرهنگی و هنری بین قشر نوجوان توصیف کرد که به انضمام دوره‌ و کلاس‌های آموزشی، استعدادها می‌توانند بروز و ظهور حداکثری یابند.
وی در ادامه افزود: هیئت اجرایی جشنواره، سال به سال بر مبنای دغدغه‌ و نیازمندی‌های نوجوانان و فضای جامعه، بخش‌های جدیدی به جشنواره اضافه می‌کند؛ به عنوان نمونه می‌توانم به استقبال گرم دانش آموزان از برگزاری مسابقه داستان نویسی ویژه سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اشاره کنم.
وی در پایان با اشاره به ظرفیت سخت افزاری خوب موزه، اذعان کرد که فضای موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برای دانش آموزان بسیار جذاب و تأثیرگذار است و به خوبی آنان را در فضای ایثار و فلسفه‌ی دفاع مقدس قرار داده است که مصداق بارز آن در استقبال گسترده دانش آموزان از مسابقه عکاسی از فضای موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نمایان شد.
انتهای پیام/