خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نسبت عدالت و کارایی در اقتصاد اسلامی بررسی می‌شود

مهر | دین و اندیشه | پنجشنبه، 01 اسفند 1398 - 10:56
کرسی علمی ترویجی «نسبت عدالت و کارایی در اقتصاد اسلامی» یکشنبه ۴ اسفند در دفتر تهران پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود.
كارايي،علمي،عدالت،اقتصاد،دانشگاه،عضو،جامعه

به گزارش خبرگزاری مهر، کرسی علمی ترویجی «نسبت عدالت و کارایی در اقتصاد اسلامی» هفته اول اسفندماه برگزار می‌شود.
کارایی مفهومی است که در تعیین کیفیت ساماندهی جامعه برای استفاده از منابع تولیدی و توزیع مواهب، فرصت‌ها و امکانات در جامعه تأثیرگذار است و یکی از راه حل‌هایی است که برای شناسایی سازمان اقتصادی جامعه ارائه گردیده است.
در صورتی که عدالت بدیلی برای کارایی باشد و مفهوم اساسی برای ساماندهی جامعه اسلامی تلقی گردد تغییری اساسی در نحوه ارزیابی تخصیص منابع انجام شود.
تعیین تکلیف نسبت کارایی و عدالت در این راستا بسیار مهم است.
علیرضا لشکری عضو هیأت علمی و مدیر گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه کننده موضوع «نسبت عدالت و کارایی در اقتصاد اسلامی» است.
ناقدین این کرسی محمدتقی گیلک حکیم آبادی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و سید هادی عربی عضو هیئت علمی دانشگاه قم هستند.
همچنین مدیریت برگزاری جلسه را سید رضا حسینی، عضو هیأت علمی گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عهده خواهد داشت.
کرسی علمی ترویجی «نسبت عدالت و کارایی در اقتصاد اسلامی» یکشنبه ۴ اسفند ماه از ساعت ۱۶ الی ۱۷:۳۰ در تهران، خیابان انقلاب، بین وصال و قدس، نبش کوی اسکو، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.