خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندارسیستان وبلوچستان: زنان مهمترین محور توسعه جامعه هستند

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | پنجشنبه، 01 اسفند 1398 - 08:43
استاندار سیستان وبلوچستان گفت: زنان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه، مهم ترین محور توسعه هستند و باید از اثر بخشی و ظرفیت آنان برای رسیدن به توسعه بهره برد.
بانوان،سيستان،ظرفيت،زنان،حضور،جامعه،توسعه،وبلوچستان،موهبتي،ب ...

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان وبلوچستان گفت: زنان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه، مهم ترین محور توسعه هستند و باید از اثر بخشی و ظرفیت آنان برای رسیدن به توسعه بهره برد.
احمدعلی موهبتی در مراسم جشن "بانوی‌امید"که با حضور مدیران‌کل، مشاورین و جمعی از بانوان شاغل در دستگاه‌های اجرایی در تالار خاتم استانداری برگزار شد، با تبریک میلاد با سعادت‌حضرت‌فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها و روز زن وگرامیداشت مقام والای مادر، بر لزوم بهره مندی هدفمند واثربخش از ظرفیت زنان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه تاکید کرد.
وی افزود: عدم حضور بانوان در عرصه‌های مختلف، توطئه و اندیشه‌ی بدخواهان اجتماع است و هر انسانی درحوزه‌ای که احساس می‌کند می‌تواند اثر گذار و توانمند باشد باید حضور یابد.
وی ادامه داد: اگر می گوییم"فاطمه فاطمه است"دلیلش رسالت روشن و نیکی است که این بانوی برگزیده‌ی دو عالم آن را به خوبی نشر داده است، از این رو باید بانوان در هر عرصه‌ای که هستند اعم از مدیریت های سیاسی و اجتماعی، باید آگاهانه فعالیت کنند.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان با اشاره به دوم اسفندماه، روز برگزاری انتخابات یادآور شد: در چهار حوزه‌ی انتخابیه استان زنان در کارزار انتخاباتی مشغول رقابت هستند و ۶۰ درصد از بانوانی که داوطلب نمایندگی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شده بودند، صلاحیت‌شان مورد تایید قرار گرفته است.
موهبتی همچنین افزود:حسب دستور رئیس جمهور و با توجه به قانون برنامه ششم توسعه که اختصاص ۳۰ درصد از پستهای سرپرستی و مدیریتی به حوزه بانوان را پیش بینی کرده است،
تلاش می کنیم این مهم تحقق یابد و خوشبختانه در استان سیستان وبلوچستان این امر تاحدودی محقق گردیده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه باید مدیران براساس شایستگی انتخاب شوند، افزود: باید در جامعه به فرهنگ‌سازی و ارزشگذاری بر مفاهیمی نظیر کار، جهاد و کرامت انسانی کمک کرد و خوشبختانه بانوان در این حوزه ظرفیت بسیار ارزشمندی را دارند.
انتهای پیام