خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پامپئو در ریاض: منتظر دستگیری عوامل حمله به سفارت آمریکا در بغداد هستیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 30 بهمن 1398 - 17:46
وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که دولت متبوعش انتظار دارد که دولت عراق هرچه زودتر عوامل حمله به سفارت آمریکا در بغداد را دستگیر کند.
عراق،ايران،آمريكا،دولت،مايك،حداكثري،رياض،خبرنگاران

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه خبری اسکای‌نیوز، مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا که به عربستان سعودی سفر کرده است، در بدو ورودش به ریاض در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دولت آمریکا از دولت عراق انتظار دارد که در اسرع وقت عوامل حمله به سفارت آمریکا را دستگیر کند.
مایک پامپئو که پس از سفر به چندین کشور آفریقایی وارد ریاض شده است، در خصوص مسائل مرتبط با تأمین امنیت کارکنان و نیروهای نظامی آمریکایی در عراق به خبرنگاران گفت: «دولت عراق مسئول حفاظت از سفارتخانه و اماکن نظامی ما در عراق است و بارها در انجام این وظیفه ناکام مانده است.»
وی با متهم کردن ایران و گروه‌های متحدش به اقدام علیه آمریکایی‌ها در عراق مدعی شد: «به خطر انداختن جان آمریکایی‌ها از طریق گروه‌های نیابتی، نباید به یک رویه طبیعی برای ایران تبدیل شود.
کسانی که با حملات صورت گرفته علیه منافع آمریکا در عراق ارتباط دارند، باید پاسخگو باشند.»
وزیر امور خارجه آمریکا با تکرار ادعاهای بی‌اساس خود علیه برنامه هسته‌ای ایران افزود: «نمی‌توان اجازه داد که ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد و امنیت جهان را به خطر اندازد.»
وی با تأکید بر اینکه واشنگتن سیاست موسوم به فشار حداکثری علیه ایران را ادامه خواهد داد، گفت: «این فشار حداکثری نه‌تنها از لحاظ اقتصادی، بلکه از لحاظ دیپلماتیک نیز بر ایران اعمال خواهد شد.»
انتهای پیام/.