خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اکبری:فضای کسب و کار کشور باید متحول شود/مردم برای تعیین سرنوشت سیاسی خود پای صندوق‌های رای بیایند

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 30 بهمن 1398 - 16:07
و عضو لیست وحدت اصولگرایان در انتخابات مجلس معتقد است که باید در کشور نظامتی ایجاد شود تا مشکل صنعت و تولید کشور برطرف شود.
مجلس،كشور،جامع،نظام،يازدهمين،كانديداي،يازدهم،دوره

عزت‌الله اکبری تالارپشتی کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و عضو لیست وحدت اصولگرایان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه مردم ایران فارغ از هر جناح و گروه سیاسی برای تعیین سرنوشت سیاسی خود فردا پای صندوق‌های رای حاضر شوند، گفت: مردم با حضور حداکثری می‌توانند با انتخاب اشخاص کارآمد و پاکدست به مطالباتی که دارند جامه عمل بپوشانند.
وی با اشاره به برنامه‌های خود برای مجلس یازدهم، ادامه داد:اگر بنده با آرای مردم به مجلس یازدهم راه پیدا کنم قطعاً اولویتم تحول در فضای کسب و کار کشور خواهد بود، چون صنعت و تولید کشور از این ناحیه رنج می‌برد.
کاندیدای یازدهمین دوره مجلس تصریح کرد: در مجلس یازدهم باید ساماندهی نسبت به صنعت کشور داشته باشیم و بیش از گذشته باید به تولیدگران داخلی توجه شود.
نماینده اسبق قائمشهر در مجلس با بیان اینکه در شرایط فعلی در کشور نیازمند نظاماتی هستیم، اضافه کرد: از جمله این نظامات، نظام جامع بانکی، نظام جامع مالیاتی، نظام جامع بیمه و نظام جامع تعرفه است و تا زمانی که این نظامات تشکیل نشوند و به همدیگر متصل نشوند شاهد این آشفتگی‌ها خواهیم بود و اقتصاد کشور را رنج خواهد داد.
کاندیدای یازدهمین دوره مجلس با تاکید براینکه به طور نمونه امروز بانک‌ها به جای بخش تولید در سرمایه‌گذاری مشارکت می‌کنند، افزود: بانک‌ها بنگاه‌دار نیستند که در بخش سرمایه‌گذاری فعالیت می‌کنند که این معضل اقتصادی باید هرچه سریعتر برطرف شود.
انتهای پیام/