خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده عرب کنست، معامله قرن را پاره و لگدمال کرد+ فیلم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 30 بهمن 1398 - 13:56
«احمد الطیبی» در سخنرانی خود در پارلمان رژیم صهیونیستی طرح شوم آمریکا برای فلسطین را پاره و سپس لگدمال کرد.
معامله،فلسطين،قرن،له

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، احمد الطیبی، عضو فراکسیون فهرست مشترک در مجلس رژیم صهیونیستی، با پاره کردن معامله قرن، تاکید کرد سرنوشت فلسطین را فقط فلسطینی‌ها تعیین می‌کنند.
او معامله قرن را پاره و آن را زیر پا له کرد و گفت: این، سرنوشت معامله قرن است، له شدن زیر پا، بله له شدن زیرپا.
این نماینده در سخنرانی خود افزود: ما معامله قرن و محتویات آن را رد می‌کنیم و فقط قدس را پایتخت کشور فلسطین می‌دانیم و معتقدیم تنها طرفی که حق تعیین سرنوشت را دارد مردم فلسطین هستند نه ترامپ و کسانی که دنباله‌رو او هستند.
الطیبی خطاب بنی گانتس، رهبر مخالفان و کسی که به نخست وزیری رژیم صهیونیستی چشم دوخته است، گفت: کسی که امروز فهرست مشترک (ائتلاف چهار حزب قدرتمند عرب هَدَش، بَلاد، فهرست اعراب متحد و تَعال در فلسطین اشغالی) را نادیده بگیرد، هم امروز و هم فردا او را نادیده خواهیم گرفت.
انتهای پیام/