چین در صدر رتبهبندی دانشگاههای اقتصاد نوظهور ۲۰۲۰
نظام رتبه بندی بین المللی تایمز نتایج رده بندی دانشگاه های اقتصاد نوظهور ۲۰۲۰ را اعلام کرد و چین همچنان در صدر این رتبه بندی قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، نتایج رده بندی دانشگاههای اقتصاد نوظهور ۲۰۲۰ از سوی نظام رتبه بندی تایمز اعلام شد.
چین همچنان رهبری این رتبه بندی را به عهده دارد اما آفریقای جنوبی و عربستان سعودی بالاترین امتیازات را در بین ۲۰۰ دانشگاه برتر دارند.
آخرین رتبه بندی تایمز با تمرکز بر کشورهای در حال توسعه نشان میدهد چین ۱۴ رتبه را از ۳۰ رتبه بالای رتبه بندی دانشگاههای اقتصادهای نوظهور ۲۰۲۰ را به خود اختصاص داده و همچنان نسبت به ۱۲ سال گذشته از جمله چهار کشور برتر محسوب میشود.
دانشگاه شینهوا (Tsinghua) در رده یک قرار دارد و دانشگاههای پکن، ژجیانگ و علوم و فناوری چین در ردههای دوم تا چهارم قرار گرفتهاند.
فدراسیون روسیه، تایوان و آفریقای جنوبی تنها کشورهای هستند که در میان ۱۰ دانشگاه برتر قرار دارند.
چین با ۸۱ موسسه، هند با ۵۶ موسسه و برزیل با ۴۶ موسسه دارای بیشترین نماینده در این رتبه بندی هستند.
رتبه بندیهای دانشگاههای اقتصاد نوظهور تنها مؤسساتی را دربر میگیرد که توسط گروه FTSE بورس اوراق بهادار لندن به عنوان «در حال پیشرفت»، «ظهور ثانویه» یا «در مرز پیشرفت» طبقه بندی میشود.
با این حال کشور آفریقای جنوبی بر اساس میانگین امتیاز کلی کشورها در بین ۲۰۰ موسسه برتر، بهترین عملکرد را دارد و به طور میانگین نمره ۴۱.۳ از ۱۰۰ را کسب کرده است.
عربستان سعودی هم با امتیاز ۴۰.۳ در رتبه دوم قرار دارد و چین با وجود تعداد بالای دانشگاههای برتر با امتیاز ۳۹.۳ در رده سوم قرار دارد.
ف
جایگاه برزیل امسال نسبت به گذشته در رتبه بندی کاهش یافته است اما دانشگاه پرچم دار این کشور یعنی دانشگاه سائوپائولو در مقام چهاردهم قرار دارد.
رتبه بندی دانشگاههای اقتصاد نوظهور مبتنی بر همان ۱۳ شاخص عملکرد است که برای رده بندی دانشگاههای جهانی استفاده میشود اما وزنها برای نشان دادن اولویتهای توسعه دانشگاهها در اقتصادهای نوظهور متفاوت است.
در مجموع ۵۳۳ دانشگاه از ۴۷ کشور یا منطقه در این رتبه بندی قرار دارند.
۱۰ دانشگاه برتر اقتصادهای نوظهور رتبه بندی ۲۰۲۰ تایمز