خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌1500 کلاس درس به ظرفیت آموزش و پرورش خراسان رضوی افزوده شد‌

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 30 بهمن 1398 - 12:51
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در مجموع از مهرماه امسال تاکنون بیش از 1500 کلاس درس به ظرفیت آموزش و پرورش استان اضافه شده است.
پرورش،آموزش،استان،رضوي،خراسان،انتخابات،كلاس،خدابنده،افتتاح،م ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، قاسمعلی خدابنده ظهر امروز اظهار داشت:در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم و آموزش و پرورش خراسان رضوی در کنار ستاد انتخابات استان آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات را دارد، بسیاری از مدارس پایگاه‌های شعب اخذ رای هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: بسیاری از همکاران فرهنگی و مدیران مدارس مجری برگزاری انتخابات هستند و آموزش و پرورش استان تمام تجهیزات و امکانات خود را در جهت برگزاری هرچه باشکوه تر انتخابات بسیج کرده و مردم ایران در روز جمعه با حضور حداکثری در پای صندوق‌های رای مجددا وحدت و انسجام خود را به رخ جهانیان خواهند کشاند.
خدابنده در ادامه با اشاره به اینکه مجمع خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته بالغ بر 100 میلیارد تومان جذب داشته گفت: در مهرماه سال 98 تعداد یک هزار و 204 کلاس درس افتتاح شد که نیمی از این کلاس‌ها را خیرین و نیمی از طریق اعتبارات دولتی ساخته شد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار داشت: از مهر تا دی ماه تعداد 355 کلاس درس به مجموعه فضای آموزشی استان اضافه شد و در نهایت در ایام الله دهه مبارک فجر تعداد 112 کلاس دیگر افتتاح و به بهره برداری رسید که مجموعا تعداد یک هزار و 671 کلاس درس از مهرماه تاکنون افتتاح شده که این مهم جز با برنامه‌ریزی، تلاش شبانه‌روزی و مدیریت جهادی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان که همواره در کنار آموزش و پرورش خراسان رضوی بوده است میسر نمی‌شد.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش استان در سال گذشته در حوزه نیروی انسانی با کمبود شدید مواجه بود و با رایزنی‌های متعدد توانستیم سهمیه جذب از طریق دانشگاه فرهنگیان و استخدامی ماده 28 را چهار برابر افزایش دهیم که رشد بسیار قابل توجهی داشت و در ادامه از طریق نیروهای حق‌التدریس، نهضت، خرید خدمات آموزشی، سرباز معلم و برون‌سپاری کمبود نیروی انسانی را جبران نمودیم.
خدابنده بیان کرد: یکی از رویکردهای آموزش و پرورش استان توجه ویژه به بحث توانمندسازی دانش آموزان با نیازهای ویژه است و در این زمینه در کشور پیشتاز هستیم.
وی اضافه کرد: در جهت تربیت نیروهای فنی و مهارتی طرح مشترکی میان آموزش و پرورش استان، دانشگاه فرهنگیان و دانشکده‌های فنی شهید منتظری و الزهرا (س) مشهد در حال پیگیری است که این مهم می‌تواند به افزایش نیروی متخصص فنی در هنرستان‌ها و در نهایت به ارتقاء توسعه متوازن منجر شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: آموزش و پرورش استان در زمینه فناوری اطلاعات گام های مثبتی برداشته است، در جهت یکپارچه سازی سامانه ها و آمار، سامانه جامع فناوری اطلاعات (سجفا) راه اندازی شده و مراحل آزمایشی خود را سپری کرده و می‌تواند بسیاری از مشکلات حوزه فناوری اطلاعات را مرتفع سازد.
انتهای پیام/282/ش