خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیرآبادی: پودر را خودم خریدم، نه مجیدی

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 30 بهمن 1398 - 11:21
مهدی امیرآبادی گفت: بنده در همه رسانه‌ها و در تلویزیون هم صراحتاً گفتم در استفاده از کلمات دچار اشتباه شده‌ام و پودرها را خودم خریداری کرده بودم.
استقلال،اميرآبادي،بازي،شكايت،الاهلي،مجيدي

به گزارش مشرق، وکیل فرهاد مجیدی دیروز خبر از شکایت سرمربی استقلال از مهدی امیرآبادی داد و گفت: به دلیل اظهارات کذب و انتشار اخبار خلاف واقع از سوی امیرآبادی شکایت کیفری با موضوع نشر اکاذیب تقدیم مراجع قضایی خواهد شد.
مهدی امیرآبادی در همین خصوص گفت: بنده در همه رسانه‌ها و در تلویزیون هم صراحتاً گفتم در استفاده از کلمات دچار اشتباه شده‌ام و پودر‌ها را خودم خریداری کرده بودم!
حالا اینکه چه اصراری به ادامه بازی وجود دارد را نمی‌دانم.
من سال‌ها با فرهاد مجیدی همبازی و هم‌اتاقی بودم و دوستش دارم و به تصمیمش احترام می‌گذارم و بعید می‌دانم کار به جایی بکشد که ۲ رفیق بخواهند از یکدیگر شکایت به دادگاه ببرند.
امیرآبادی در مورد بازی استقلال و الاهلی گفت: هرکس بازی را دیده باشد، می‌داند استقلال شایسته پیروزی مقتدرانه در این مسابقه بود، اما بدشانسی و قضاوت پراشتباه داور باعث باخت شد.
داور فقط در صحنه گل دوم استقلال خطا نداشت بلکه یکی، دو پنالتی مسلم را هم برای تیم‌مان نگرفت.
ولی استقلال در بازی برگشت شکست سنگینی به الاهلی تحمیل خواهد کرد.