تداوم میانجیگری کویت برای حل بحران قطر و عربستان
دولت کویت از تداوم تلاش خود برای حل بحران بین قطر با چهار کشور عربستان و امارات و بحرین و مصر خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سایت "الخلیج آنلاین"، دولت کویت اعلام کرد که به تلاش خود برای میانجیگری برای حل بحران بین قطر با چهار کشور عربستان و امارات و بحرین و مصر ادامه خواهد داد.
این موضعگیری درحالی اعلام شد که قطر چند روز پیش گفت که تلاش ها برای حل بحران به جایی نرسیده است، اما دوحه در عین حال درخصوص از سرگیری گفتگوها رویکرد مثبتی دارد.
خالد جار الله معاون وزیر خارجه کویت در این باره تصریح کرد: ما همواره از وجود این اختلاف احساس ناامیدی میکنیم و صحبتهای وزیر خارجه قطر را شنیدیم و به نظر میرسد که تحول تازهای درخصوص اختلاف (قطر و چهار کشور یاد شده) وجود ندارد.
وی افزود: میانجیگیری ادامه خواهد یافت و ما امید خود به تداوم این میانجیگیری را از دست نخواهیم داد.
محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر خارجه قطر اخیرا در جریان شرکت در اجلاس امنیتی مونیخ گفت که تلاشها برای حل بحران به جایی نرسیده و از اوایل ماه ژانویه گذشته به حالت تعلیق درآمده است.
وی افزود: دوحه مسئول شکست این تلاشها نیست و آماده از سرگیری مذاکرات است.
وزیر خارجه قطر گفت: منطقه خاورمیانه نیازمند یک توافقنامه امنیتی است.
بحران در روابط قطر با چهار کشور یاد شده از ژوئن سال 2017 میلادی آغاز شد.
این چهار کشور، قطر را تحت محاصره قرار داده و روابط دیپلماتیک با آن را به اتهام حمایت دوحه از تروریسم قطع کردند.
در مقابل، قطر با رد این اتهام تاکید کرد که از حاکمیت و استقلال خود چشم نمی پوشد.
جار الله همچنین درباره روابط بین کویت و ایران گفت: تماس بین کویت و مسئولان ایرانی ادامه دارد و این مسئولان سفرهایی به کویت میکنند و این امر به نفع منطقه است.
وی افزود: مذاکرات بین وزیران خارجه کویت و ایران در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ مثبت بود و در آن اوضاع منطقه و روابط دوجانبه بررسی شد.
انتهای پیام/