خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۰۰۰ بانوی هنرمند صنایع دستی در مازندران فعالیت دارند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 29 بهمن 1398 - 20:17
میاندرود - معاون صنایع دستی میراث فرهنگی مازندران گفت: پنج هزار بانوی هنرمند استان در رشته های مختلف صنایع دستی مشغول فعالیت هستند.
دستي،صنايع،بانوان،استان

حسین ایزدی در گفتگو با خبرنگار مهر از برپایی نمایشگاه یک روزه صنایع دستی با معرفی توانمندی‌های بانوان شهرستان میاندرود خبر داد وگفت: برپایی این نمایشگاه‌ها انگیزه خوبی در راستای رونق صنایع دستی و مشاغل خانگی برای بانوان استان به وجود می‌آورد.
وی با اشاره به توانمندهای خوب بانوان مازندرانی به ویژه در شرق مازندران، در رشته‌های دست بافته‌های داری گفت: در این نمایشگاه، محصولات هنرمندان در رشته‌های سفال، سرامیک، گلیم، جاجیم، چرم، زیورآلات سنتی، رودوزی سنتی، عروسک بافی به نمایش گذاشته شد.
معاون صنایع دستی مازندران باتوجه به سهم بالای بانوان مازندارنی در صنایع دستی استان، گفت: بیش از ۵۰۰۰ بانوی هنرمند مازندارنی در رشته‌های مختلف صنایع دستی، در سطح استان مشغول به فعالیت هستند.