خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استارتاپ‌ها موتور محرکه نوآوری برای جهت‌دهی به ایده‌ها در خارج دانشگاهند

ایسنا | دانش و فناوری، اقتصادی | سه شنبه، 29 بهمن 1398 - 16:02
مدیر پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با بیان این که استارتاپ‌ها موتور محرکه نوآوری برای جهت‌دهی به ایده‌ها در خارج دانشگاه هستند، گفت: استارتاپ‌هایی که در مرکز خدمات فناوری و داخل دانشگاه هستند، نیازمند ارائه خدمات منتورشیپ و توانمندسازی هستند.
تيم،جشنواره،دانشگاه،شريف،توانمندسازي،يازدهمين،كارآفريني،ارائ ...

مدیر پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با بیان این که استارتاپ‌ها موتور محرکه نوآوری برای جهت‌دهی به ایده‌ها در خارج دانشگاه هستند، گفت: استارتاپ‌هایی که در مرکز خدمات فناوری و داخل دانشگاه هستند، نیازمند ارائه خدمات منتورشیپ و توانمندسازی هستند.
به گزارش ایسنا، مهندس دهبیدی‌پور در اختتامیه یازدهمین جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف با نام VCcup درباره اهمیت و هدف VCcup اظهار کرد: VCcup جایی است برای دیده شدن.
فرهنگ‌سازی و ترویج فرهنگ کسب‌وکار در فضای دانشگاه و آموزش و توانمندسازی و رفع چالش‌ها و موانع از جمله مهم‌ترین ماموریت‌های این جشنواره است.
وی ادامه داد: تعداد زیادی از شرکت‌کنندگان دوره‌های قبل امروزه صاحبان شرکت‌های چند ده میلیاردی شده‌اند.
باید خروجی VCcup طرحی باشد که توسط سرمایه‌گذاران شکار شود و باید جشنواره را به سمتی سوق دهیم که به این هدف برسیم.
وی همچنین درباره نیازهای استارتاپ‌ها و کسب‌وکارها گفت: استارتاپ موتور محرکه نوآوری برای جهت‌دهی به ایده‌ها در خارج دانشگاه است.
استارتاپ‌هایی که در مرکز خدمات فناوری و داخل دانشگاه هستند، نیازمند ارائه خدمات منتورشیپ و توانمندسازی هستند.
غزاله جنتی، دبیر یازدهمین دوره جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب‌وکار شریف نیز درباره فعالیت‌های تیم برگزارکننده VCcup گفت: ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان، توانمندسازی و پشتیبانی از طرح‌های کسب‌وکار و ایجاد ارتباط بین صاحبان ایده و طرح‌های نوآورانه و سرمایه‌گذاران از جمله مهم‌ترین ماموریت‌های ما در این جشنواره بود.
وی افزود: دبیرخانه جشنواره در طول مدت فراخوان تعداد ۱۲۰ ایده‌طرح کسب‌وکار و استارتاپ را دریافت کرد که از این میان، تعداد ۶۰ اثر طی مرحله غربالگری به مرحله داوری غیر حضوری راه پیدا کردند، تعداد ۱۸ اثر به مرحله داوری حضوری رسیدند و در رویداد اختتامیه در مجموع ۸ طرح کسب‌وکار و استارتاپ به رقابت پرداختند.
جنتی تصریح کرد: برای معرفی VCcup در کل کشور، تیم برگزارکننده رویداد یازدهمین جشنواره VCcup در شهرهای شیراز، سمنان، قزوین و گرگان رویدادهایی برگزار کردند.
بر اساس اعلام دانشگاه شریف، پس از ۶ ماه و ۱۲۰ تیم شرکت‌کننده در سه بخش کسب‌وکارهای نوپا (استارتاپ)، طرح کسب‌وکار و ایده و با کمک اعضای مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف، مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره و رویداد رقابت تیم‌های کسب‌وکاری با نام VCcup در سالن جابربن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
در این مراسم ۴ تیم در هر یک از دو بخش کسب‌وکارهای نوپا و طرح کسب‌وکار به عنوان تیم‌های اصلی به ارائه کسب‌وکار خود در مقابل حضار و داوران پرداختند.
نحوه ارزیابی تیم‌ها بر اساس توجه به پارامترهای رقبا، بازار، ناوبری ایده‌ها و نحوه ارائه بود.
رای گیری برای انتخاب تیم برتر توسط داوران با امتیازهای داده شده به تیم‌ها و همچنین حضار مراسم با رای دادن به یکی از ۴ تیم در هر بخش و با سامانه پیامکی معین انجام شد.
در انتها نیز تیم‌های برتر هر بخش اعلام شده و از آنها تقدیر شد و جوایز مرتبط به آنها تقدیم شد.
سه تیم در بخش استارتاپ و سه تیم در بخش کسب و کار مقام اول تا سوم را کسب کردند.
همچنین سه تیم مننتخب جشنواره در حوزه هوش مصنوعی تقدیر شدند و دو تیم نیز در بخش محیط زیست مقام‌های برتر را از آن خود کردند.
انتهای پیام