خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حزب مرکل خواستار فشار حداکثری بر روسیه شد

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 29 بهمن 1398 - 15:29
یکی از مقامات بلند پایه حزب دموکرات مسیحی مرکل که خود را به عنوان نامزد ریاست این حزب معرفی کرده خواستار فشار حداکثری بر روسیه برای توقف سیاست‌های این کشور در قبال سوریه شد.
سوريه،روسيه،حملات،تاكيد،كشور

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "نوربرت روتگن"، از سیاستمداران بلند پایه حزب دموکرات مسیحی و رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان در گفتگو با نشریه "بیلد" چاپ این کشور از دور نگاه کردن به بحران سوریه از طرف غرب را شدیدا مورد انتقاد قرار داده و تاکید کرد که این موضع محتاطانه یک رسوایی و بر خلاف منافع امنیتی ما است.
وی تاکید کرد که اگر به زعم وی جنایات روسیه در سوریه ادامه یابد باید تحریم‌هایی علیه روسیه تصویب شود.
روتگن حملات هوایی روسیه علیه غیر نظامیان در سوریه را جنایت جنگی هولناک ارزیابی کرده و خواستار فشار حداکثری سیاسی و اقتصادی بر روسیه برای توقف حملات این کشور در سوریه شد.
انتهای پیام/