سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین شب طنز سه‌نقطه در باغ کتاب تهران برگزار می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 29 بهمن 1398 - 14:55
نخستین شب طنز سه نقطه با حضور جمعی از طنزپردازان، نویسندگان و چهره‌های فرهنگی شناخته شده کشور عصر امروز در باغ کتاب تهران برگزار می‌شود.
طنز،زرويي،باغ،بهمن،عصر،شماره

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین شب طنز سه نقطه با حضور جمعی از طنزپردازان، نویسندگان و چهره‌های فرهنگی شناخته شده کشور عصر امروز سه‌شنبه ۲۹ بهمن در باغ کتاب تهران برگزار می‌شود.
این‌برنامه توسط مجله طنز سه‌نقطه باحضور چهره‌هایی چون سعید بیابانکی، مجید خسروانجم، محمدرضا زائری، احسان عبدی‌پور، حسین کلهر، سیدمحمد صاحبی، محمدحسن صادقی، سیداکبر موسوی و امید مهدی‌نژاد و با اجرای امیر عضد در این مجموعه علمی و فرهنگی برپا می‌شود.
در این‌شب طنز برنامه‌هایی مثل کامنت‌خوانی، شعرخوانی، قصه‌خوانی و استندآپ کمدی اجرا می‌شود.
همچنین این‌شب بخش‌های ویژه‌ای مثل گفت‌وگوی ویژه با مبتکر خیارشور، مراسم نمادین چیزسوزی، مسابقه پرجایزه و نمایش فیلم دارد.
در این محفل همچین از دهمین شماره ماهنامه سه‌نقطه، ویژه‌نامه ابوالفضل زرویی نصرآباد، با حضور محمد زرویی و حسام‌الدین زرویی نیز رونمایی می‌شود.
مجلس نخست شب طنز سه‌نقطه عصر امروز سه‌شنبه ۲۹ بهمن از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در سالن نمایش شماره ۸ باغ کتاب تهران برگزار می‌شود.